Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

MSV 2013: Veletrh očima pořadatelů


Document Actions
MSV 2013: Veletrh očima pořadatelů
Počet návštěvníků. Doprovodné akce. Srovnání s loňským rokem. Co můžeme očekávat za hlavní zahraniční účast příští rok? Veletrh Eurotrans letošní novinkou. Kontakt+Kontrakt. Chyběly Třinecké železárny. Posun následujícího ročníku MSV 2014. Co následuje pro pořadatele MSV po skončení veletrhu. Inspirují se Brněnské veletrhy i v zahraničí? Co se odehraje v posledních dvou dnech MSV 2013
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.10.2013


Letos jsme tradičně vysílali ze Strojírenského veletrhu. Ve veletržním studiu byl hlavním moderátorem tentrokrát Stanislav Cieslar (šéfredaktor All for Power). V následujícím videozáznamu si můžeme připomenout o čem hovořil s Jiřím Erlebachem z tiskového oddělení BVV.




Jubilejního 55. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu se účastnilo 1551 vystavujících firem z 28 zemí. Z toho 46% bylo ze zahraničí. Podle očekávání návštěvníků našeho oboru byl Strojírenský veletrh chápán jako elektrotechnika v automatizaci, průmyslu.


Letošní partnerskou zemí bylo Turecko, které mělo své expozice pod kopulí legendárního pavilonu Z. V témže pavilonu jsme objevili i elektromobilní sestavu Asociace elektromobilního průmyslu s přítomným Jaromírem Marušincem. Nechyběla expozice Českomoravské elektrotechnické asociace. A opodál, v obklopení stánků FCC a Elcom jsme našli Robotický park, kde bylo opravdu nač se dívat! V jiné části pavilonu Z se na malé ploše vystřídali všechny osobnosti spřátelené střední školy SSŠE Brno na Trnkové ulici.


Jak hodnotí MSV 2013 naše redakce?
Přes to, že instalační elektrotechnika opustila Strojírenský veletrh zcela, měli jsme stále co objevovat. Po pracovním spojení s příbuznými médii máme k průmyslové automatizaci a průmyslu o mnoho blíž. Naše vysílání bylo zaměřeno na téma MSV, což s instalační elektrotechnikou do sebe zapadá stejně jako "ozubená kola" Strojírenského veletrhu.

Ale to hlavní, co se odehrálo na našem veletržním stánku neprozradíme! Ale toho si pozorný čtenář v budoucnu určitě všimne sám.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933