Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

Jak navrhnout chlazení pro rozvaděče


Document Actions
Jak navrhnout chlazení pro rozvaděče
Jak správně navrhnout chlazení pro rozvaděče? O tom přednášel Jan Glasnák ze společnosti Rittal. Co jsou základní údaje, které je třeba znát před návrhem vhodného chlazení rozvaděčů? Co způsobí příliš nízká a příliš vysoká teplota uvnitř rozvaděče? Jaké jsou druhy chlazení a za jakých podmínek je využívat? Co je Rinano technologie? Jak se liší axiální ventilátor od diagonálního? A jak se řeší kondenzace vlhkosti při chlazení? To vše vám prozradí jeho přednáška.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.08.2014


Správný návrh chlazení pro rozvaděče začíná zjištěním základních údajů, jako je teplota uvnitř rozvaděče, teploty okolního vzduchu, potřebný chladící výkon, rozložení elektrických komponent v rozvaděči a umístění rozvaděče v okolním prostředí. Na základě těchto údajů pak vybíráme správný druh chlazení a konkrétní řešení. Chcete se dozvědět více? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





O společnosti Rittal

Firma byla založena v roce 1961 a je světovým dodavatelem rozváděčových skříní, komponent pro rozvod proudu, chladicích systémů a komponent pro IT infrastrukturu, a s nimi spojených softwarových nástrojů a služeb. „Rittal – The System“ je systém spojující novátorské produkty, průkopnická technická řešení a služby. Své uplatnění nachází v celé řadě průmyslových odvětví – od strojů a strojních zařízení přes automobilový průmysl až po informační technologie.



 
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933