Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Paní volala na hlavní číslo portálu se stížností. Objednala si změnu přípojky z jedné fáze na tři fáze. Technik přijel, přepojil vedení, ale jeho chybou polovina spotřebičů v bytě přestala fungovat. I když pojištění existuje, jeho plnění bude trvat ...
  • Zdá se někomu dnešní svět přetechnizovaný? Diví se někdo dnešnímu počtu norem? Vždyť před sto léty stačila malá brožurka a elektrotechnikům bylo vše jasné. Samozřejmě, pokrok a vývoj technologií nás dostal do tohoto stavu. Co vše je dnes v normalizaci ...

JABLOTRON: Montáž alarmu – získejte pravidelný příjem


Document Actions
JABLOTRON: Montáž alarmu – získejte pravidelný příjem
Montáž alarmu je sama o sobě dobrou a poctivou příležitostí vydělat si slušné peníze. Tímto váš výdělek ale končit nemusí. JABLOTRON ALARMS a. s. nabízí montážním firmám pravidelnou roční rentu, pokud realizovaný alarm připojí na Bezpečnostní centrum Jablotron.
Komerční sdělení, ze dne: 28.08.2012
reklama

 

Montáž alarmu je sama o sobě dobrou a poctivou příležitostí vydělat si slušné peníze. Tímto váš výdělek ale končit nemusí. JABLOTRON ALARMS a. s. nabízí montážním firmám pravidelnou roční rentu, pokud realizovaný alarm připojí na Bezpečnostní centrum Jablotron.

Zabezpečovací systém si zákazník pořizuje proto, aby chránil sebe, své blízké a svůj majetek. Pouhý alarm však nestačí. Teprve jeho připojení na profesionální službu ochrany objektů, kterou Bezpečnostní centrum Jablotron nabízí, je tím správným řešením. Stále více zákazníků si toto uvědomuje a podíl objektů, které využívají placených služeb ochrany, se neustále zvyšuje. Doháníme tak standard běžný v západní Evropě, kde připojením na monitorovací centrum končí prakticky každý alarm.

Jablotron tento trend podporuje. V rámci ceny alarmu nabízí možnost vyzkoušet si službu Celkové ochrany na půl roku zdarma a to zcela bez závazků. Připojení na Bezpečnostní centrum zajistí naši profesionální bezpečnostní konzultanti. Ti také zákazníkovi vysvětlí výhody a odpoví na všechny jeho otázky. Vaše role v tomto procesu končí montáží alarmu a předáním kontaktu na zákazníka. Jako největší český výrobce zabezpečovací techniky je Jablotron také největším poskytovatelem služeb ochrany objektů. V současné době je na jeho Bezpečnostní centrum připojeno přes 20.000 objektů po celé ČR.

Pokud si zákazník, kterému jste alarm namontovali, zvolí placenou službu ochrany, získáte pravidelnou roční rentu. Ta se vypočítává z plateb od zákazníka. Pro představu to může z desítek připojených objektů činit sumu, která vydá na pěknou dovolenou.

Víme také, že každý začátek je těžký, a proto jsme připraveni vám pomoci. V rámci Akademie Jablotron jsme pro vás připravili 2denní kurz Základy elektronického zabezpečení objektů, kde se dozvíte vše potřebné. Výklad formou interaktivní prezentace včetně názorné ukázky instalace probíhá na novém systému JABLOTRON 100. Po úspěšném absolvování kurzu si odnesete certifikát, který vás opravňuje nejen k montáži alarmů, ale je také klíčem k zázemí Jablotronu.


Kompletní nabídku kurzů a bližší informace naleznete zde.

Jak se do kurzů přihlásit?


Těšíme se na setkání na některém z našich kurzů.
JABLOTRON ALARMS a. s.
 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
JABLOTRON, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Víte, co se skrývá pod označením PZS? My už ano. Pokud se zajímáte o oblast bezpečnosti a střežení objektů, nebo si jen chcete zajistit svůj pozemek, máme tu pro vás článek o zajímavém zabezpečovacím systému KeyGUARD společnosti DIAMONDS TECHNOLOGY ...
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933