Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
Stav položky byl upraven.

CONTEG: Jak vypadají výrobní prostory v Pelhřimově


Document Actions
CONTEG: Jak vypadají výrobní prostory v Pelhřimově
Jakým výrobním zázemím disponuje společnost Conteg? Vypravili jsme se s kamerou do Pelhřimova do 18 tisíc metrů čtverečních rozsáhlého výrobního areálu. Ve výrobním závodu zaujmou nové roboty s automatickým ohýbáním a nastřelováním, automatický nakládací systém i laserové svařování. Výrobní kapacity společnosti Conteg svou produkcí pokrývají Evropu, Střední východ a Afriku. Co stojí za úspěchem této firmy? To nám prozradil ředitel Vít Voláček.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.12.2014


Společnost Conteg byla založena v roce 1998. Od té doby se věnuje vývoji a výrobě telekomunikačních a datových rozvaděčů a příslušenství. V roce 2008 se Conteg vyprofiloval nejen jako dodavatel komplexního portfolia výrobků pro IT a Telco sítě, ale také jako dodavatel celkových řešení pro serverové místnosti a datová centra. Nyní firma disponuje globálním obchodním a technickým zázemím, testovací laboratoří a výrobními závody s nejnovějšími výrobními technologiemi.




Co Conteg vyrábí?
Conteg je jedním z největších výrobců IT, průmyslových rozvaděčů, systémových řešení pro datová centra v Evropě a Středním východě. V portfoliu společnosti nalezneme ICT datové, venkovní a průmyslové rozvaděče, chladicí systémy, monitorovací systémy, systémy pro vedení a ukládání kabeláže a bohaté spektrum příslušenství. Pro datová centra a serverovny nabízí studie, návrhy, výpočty CFD simulace, projekty, audity a řízení projektů.

Pro průmysl Conteg vyrábí kompaktní a samostatně stojící rozvaděče inTEG, venkovní skříně outTEG i řešení pro řízení vnitřního prostředí, kam patří ventilátory, klimatizační jednotky, termoelektrická jednotka a topné jednotky.

V oblasti IT patří do výrobního portfolia společnosti stojanové rozvaděče, otevřené rámy, nástěnné a SOHO rozvaděče, ventilace a chlazení, kabelový management, napájecí systémy, příslušenství a systémy řízení a kontroly.

Výrobní kapacity

Kapacity jsou pod kontrolou a s dostatečnými rezervami pro budoucí rozšíření nebo neočekávané objemy.

Podrobněji se na výrobní portfolio společnosti CONTEG zaměříme příště.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o papírový
katalog rozvaděčů CONTEG

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

CONTEG, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933