Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Co je Schrack at home?


Document Actions
Co je Schrack at home?
Neznáte ještě Schrack at home? Seznamte se se "šračí" systémovou instalací, která umožní řízení a kontrolu nad spotřebiči rodinného domu či kanceláře. Srdcem je PLC a ovládání běží po zabezpečeném protokolu. Máte pod kontrolou osvětlení, topení, video, EZS nebo také EPS. Potřebujete řídit dům odkudkoliv, zapnout vytápění objektu neplánovaně, uspořit až 30% energie za provoz? Využijte modularity a jednoduchosti v nastavení dle finančních možností! Ovládejte osvětlení pomocí scén ...
Komerční sdělení, ze dne: 17.04.2014



Co je Schrack at home?

Schrack at home je nový produkt společnosti Schrack Technik, který je určen pro cílené řízení elektrických zařízení v rodinném domě, bytě či ve kancelářských místnostech. Schrack at home propojuje všechna zařízení domu nebo objektu a cíleně je řídí díky komunikaci PLC BUS. Přístup do Schrack at home je umožněn pro iPad a iPhone aplikací "Schrack at home", kterou naleznete na AppStore. Pro ostatní zařízení je přihlášení pomocí protokolu https.

Pro větší náhled kliknout!

Co s ním mohu ovládat?
Se Schrack at home je možné ovládat všechny zařízení v domě, ať už se jedná o světelnou techniku, spínání elektrického zařízení, zabezpečovací techniku, audiovizuální techniku, teplotní a pohybové senzory.


Elektrická zařízení systému


Pro větší náhled kliknout!

Ikona "Elektrická zařízení" v sobě ukrývá spínání, vypínání či stmívání všech světelných zdrojů. Ovládat lze i ostatní elektrická zařízení jako jsou motorové pohony garážových vrat, markýz, žaluzií atd.


Kamery systému
Pomocí chytrého telefonu popřípadě iPadu můžete díky IP kamerám vzdáleně sledovat, co se v domě právě děje. Záznam z kamery se automaticky ukládá na disk řídící jednotky.


Zabezpečení systému

Pro větší náhled kliknout!

Zabezpečit či odjistit objekt pomocí vzdáleného ovládání. Například pokud Vaše dítě zapomene kód pro EZS, můžete mu vzdáleně pomocí iPadu, chytrého telefonu nebo počítače odblokovat systém a umožnit mu přístup do domu.


Topení systému
Tento modul je určen pro ovládání otopných systémů a teplotních čidel. Vhodné použití je například, pokud se vracíte dříve z víkendu na chatě nebo z dovolené. Stačí jednoduše zadat dálkově pokyn k topení pomocí telefonu.


Multimédia systému
Pod ikonou multimédia si můžeme představit všechnu AV techniku, která je v celém domě propojena a díky řídící jednotce zároveň sdílí společná data uživatelů. Prohlížení fotografií z dovolené, sledování filmů z jakékoliv místnosti.


Proč právě Schrack at home?

    Možnost řídit celý dům či byt odkudkoliv (vzdálený přístup)
    Řízení vytápění objektu
    Úspory energií a nákladů na provoz až 30%
    Výhodu modularity a jednoduchosti v nastavení dle finančních možností
    Ovládání pomocí tzv. scén
    Systém zabezpečení – alarm, IP kamery
    Komfortní ovládání multimédií
    Klíčové systémy pracují i v případě selhání řídící jednotky
    Instalace bez nutnosti stavebních úprav



Náhled katalogu pro přihlášené uživatele je zde ...



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si požádat o aktuální katalog
systému SCHRACK @ HOME

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933