Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Chcete se stát partnery projektu Energomonitor?


Document Actions
Chcete se stát partnery projektu Energomonitor?
Společnost Energomonitor v loňském roce proškolila první partnery pro instalaci a používání zařízení Energomonitor na monitoring a optimalizaci spotřeby energií. V letošním roce bude Energomonitor partnerskou síť nadále rozšiřovat a hledá další partnery, zejména elektrikáře, energetické poradce a instalační techniky. Ti mohou díky Energomonitoru své služby rozšířit o energetické poradenství, prodej a instalaci zařízení, jež pomáhá klientům kontrolovat a snižovat výdaje za elektřinu, vodu a plyn.
Komerční sdělení, ze dne: 3.02.2016


“Energomonitor je sice jednoduché zařízení pro kontrolu energií,” říká vedoucí partnerského prodeje Martin Hudec, “jenže firemní zákazníci nechtějí jen krabičku, požadují celou službu. Proto vyhledáváme firmy i jednotlivce, které můžeme proškolit a pomoct jim obsluhovat převážně menší a střední firemní klientelu požadující přehled o energiích.”


Taková instalace vyžaduje předinstalační prohlídku, při níž partner zjistí, co vlastně zákazník chce řešit, jaké energie používá a co je potřeba sledovat. Podle toho navrhne a nabídne technologické řešení z portfolia Energomonitoru a po dohodě s klientem jej instaluje. Za prodej a instalaci získává provizi, další příjem mu plyne z případného poradenství. Řada zákazníků totiž nechce data z Energomonitoru vyhodnocovat sama, spíše očekává pravidelný servis, jenž zahrnuje návrh úsporných opatření i výběr správného dodavatele a také periodický dohled nad obojím. Trvalý tlak na nízké ceny energií i optimální technologický postup umožní výdaje za elektřinu i o čtvrtinu.

V loňském roce zájem o energetická řešení výrazně vzrostl. Zatímco v předchozích letech byl “firemní energetik” doménou především větších společností, v roce 2015 si výdajů za elektřinu a plyn začaly všímat i střední a menší firmy. “Například penziony a ubytovací zařízení, kde příprava teplé užitkové vody představuje velké náklady, chtějí někoho, na koho se mohou obrátit a kdo bude na jejich straně. Nestačí jim někdo, kdo jim pomůže za svou provizi vyplnit papír na přechod k jinému dodavateli,” říká Martin Hudec. “A obracejí se často na nás, protože nás najdou na internetu nebo se s námi potkají na veletrhu. Jenže osobní poradenství není naše role, k tomu bychom jim rádi doporučili naše partnery.” Stejně tak mohou partneři Energomonitoru doplnit své služby, které již zákazníkům poskytují, o řešení Energomonitoru.


Cílem Energomonitoru je do konce roku 2016 nabízet ucelenou databázi prověřených instalačních a konzultačních partnerů pro všechna krajská a okresní města v ČR.

Pokud máte zájem stát se partnery, využijte tento kontakt:
Martin Hudec,
603470941,
martin.hudec@energomonitor.cz,
Energomonitor, Na Florenci 1270/31, 110 00, Praha – Nové Město
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 8)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ENERGOMONITOR s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933