Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Přednáška o řadě výkonových jističů NZM vhodné pro systémy distribuce energie, od malých rozvaděčů po velké energetické rozvody. Univerzální použití zvyšuje možnosti návrhů, usnadňuje instalaci a zjednodušuje údržbu. Díky konektivitě a funkcím ...
  • Mezinárodní strojírenský veletrh 2024 se uskuteční 8.–11. října v Brně. Největší středoevropská přehlídka průmyslových technologií přiláká více než 12% firem navíc oproti loňsku, včetně vystavovatelů z 21 zemí. V pavilonu P se představí nové ...

Využijte komentovaných prohlídek MSV TOUR 2019!


Document Actions
Využijte komentovaných prohlídek MSV TOUR 2019!
Jsme neustále zaplavováni větším a větším množstvím informací. Pokud si nedáme pozor, budeme důkladně zasypání vším. I tím, co s naším záměrem nesouvisí. Veletrhy jsou typickým příkladem strháváním pozornosti na každém kroku. Pokud máte v úmyslu se dozvědět o svém odborném směru co nejvíce, zkuste využít připraveného filtru. Tak volně překládám funkci MSV Tour, komentovaných prohlídek. Ty jsou vždy zaměřená na určitá témata. Výsledkem bude zisk informací určitého směru v opravdu krátkém čase ...
Miroslav Minařík, ze dne: 4.10.2019


Než něco osobně doporučím, musím mít vlastní zkušenost. MSV Tour jsem v minulosti absolvoval na téma Průmysl 4.0, protože mne zajímaly znalosti vystavujících v porovnání s tím, co v této souvislosti přednáší naše přední osobnosti. Tehdy jsem využil tématické procházky veletrhem které pořádá Trade Media International. Pokud bych byl běžným návštěvníkem veletrhu, určitě bych této služby chtěl využít znovu.

Oč jde? Co uvádí sám pořadatel?

Koncept je snadný. Během veletržního týdne startují v předem stanovených časech trasy, které vždy spojuje jedno téma. Dopředu registrovaná skupina účastníků pak během maximálně dvou hodin prochází s průvodkyní veletrhem, skupinu čeká až deset domluvených zastávek, na kterých pozná možnosti představovaných technologií. Po skončení trasy je již na účastnících, zda se vydají zpět do hloubky prostudovat představené exponáty, nebo dají přednost dalším technologickým lákadlům MSV 2019.



Letošní ročník je hodně spjat s prosazování digitálních technologií do průmyslu, proto jsou pro návštěvníky připraveny trasy SMART VÝROBA A IT: Digitální transformace průmyslu a SMART ZAŘÍZENÍ A ROBOTY: Chytrá výroba potřebuje chytré stroje. Na trasách se díky těmto linkám budou mísit všechna témata, která aktuálně průmysl aktivně vyhledává od potřeby robustních informačních systémů, zařízení IoT až po 3D tisk. Tradičně větší pozornost bude věnována také robotice, která je v tuzemském měřítku stále na silném vzestupu.

Komentované prohlídky jsou také vhodně propojeny s dalším doprovodným programem, zejména s konceptem Digital Factory a rozsáhlou expozicí Digitální továrny 2.0 v pavilonu A1, která bude integrována do plánovaných tras. Účastníci MSV TOUR tak mohou maximalizovat své poznání novinek v oblasti digitalizace průmyslu a s ní spojených technologických novinek.



Rekordní počet vystavovatelů na ploše rozsáhlého výstaviště dává tušit, že i letos Mezinárodní strojírenský veletrh nabídne mnohé. Pokud máte nedostatek času a některé z témat je pro vás motivací k účasti na předním tuzemském veletrhu, zvažte včasnou registraci na trasách MSV TOUR, protože počet účastníků je na každý den omezen.

Právě registrace k účasti je jedinou podmínkou, jak služby využít, protože je opět možné MSV TOUR absolvovat zdarma. Více informací i možnosti bezplatné registrace k prohlídkám jsou již dostupné na www.msvtour.cz. Podívejte se také na video zachycující koncept prohlídek ve videoreportáži z loňského Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.

Pokud tedy jdete na veletrh opravdu s určitým záměrem se dozvědět co nejvíce, mohu tento způsob opravdu osobně doporučit!



 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace ve firmách může být dvojsečná zbraň. Manažeři často digitalizují procesy, které by mohly zůstat analogové, nebo se digitalizují nesprávným způsobem kvůli nedostatku představivosti nebo špatnému pochopení nějakého školení. Ve velkých společnostech se tyto chyby mohou snadno skrýt a špatná rozhodnutí se tak nemusí dlouho odhalit. Typický scénář je, že nový zaměstnanec přijde s cílem inovovat stávající ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933