Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Turecko je pro české elektrotechnické firmy zajímavým trhem


Document Actions
Turecko je pro české elektrotechnické firmy zajímavým trhem
Jaká je náplň činnosti Česko-turecké smíšené obchodní komory a jak se vyvíjela v poslední době? Ve kterých oborech vzájemný obchod především nyní probíhá? Jaké jsou nejaktuálnější informace o turecké ekonomice? Ve kterém směru se očekává v dalších letech velký rozvoj? A které české firmy z oboru elektrotechniky se uplatňují v Turecku, s jakými produkty a kde nacházejí uplatnění? Tyto a další otázky jsme položili Aleši Eppingerovi, předsedovi představenstva Česko-turecké smíšené obchodní komory.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.10.2015
reklama


Zajímavé informace o česko-tureckém obchodu v elektrotechnických oborech se dozvíte v tomto videoklipu z veletrhu AMPER 2015.



O Česko-turecké smíšené obchodní komoře
Česko-turecká smíšená obchodní komora je neziskovou organizací, jež byla zřízena se souhlasem Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky za účelem rozvoje hospodářských styků s Tureckou republikou v roce 2006. Komora sdružuje české a zahraniční právnické i fyzické osoby, jež mají zájem vstoupit a účastnit se trhu, kde probíhá obchodní výměna mezi českými a tureckými podnikatelskými subjekty.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933