Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

První ELEKTRO veletrh v Mostu


Document Actions
První ELEKTRO veletrh v Mostu
Podzim je období bohaté na pořádání nejrůznějších veletrhů a výstav. Po sérii veletrhů v Plzni, Praze a Ostravě si vás pořadatelská společnost Omnis dovoluje pozvat na další z nich, tentokrát premiérový Elfetex Fest Most. Více informací zde ...!
Komerční sdělení, ze dne: 13.11.2008
reklama
Síť elektro veletrhů pod hlavičkou OMNIS si za 15 let své existence získala respekt mezi odborníky v celé České republice. Letos jsme již úspěšně zrealizovali výstavy v Jihlavě, Praze a Plzni. Kromě těchto zavedených projektů vám nyní představujeme premiérový ročník dvoudenního veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELFETEX FEST MOST.

Veletrh se uskuteční 19. – 20. listopadu v prostorách Domu kultury REPRE v Mostě. Plochu Domu kultury zaplní téměř 50 firem z celé republiky, prezentovat se budou převážně v oborech – elektroinstalace, elektromateriál a součástky, rozvody, výroba a zdroje elektrické energie, průmyslová elektronika, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika a osvětlovací technika.

Veletrh bude pouze dvoudenní, což kromě časové úspory vystavovatelů skýtá také perspektivu intenzivnějších kontaktů s odbornou veřejností regionu. Tu by měly přitáhnout také odborné semináře, organizované přímo v prostorách Domu kultury.

Vzhledem k průmyslové síle regionu a nedostatku příležitostí pro prezentaci elektro firem na severu Čech je velmi pravděpodobné, že si ELFETEX FEST MOST najde své pevné místo ve výstavním kalendáři.

Více informací na www.omnis.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933