Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

PLZEŇSKÉ DÍLO: Kryty jističů a rozvodnice


Document Actions
PLZEŇSKÉ DÍLO: Kryty jističů a rozvodnice
Kryty jističů, skříň pro plastovou rozvodnici R8, Materiál krytů: SB krasten 336 šedý RAL 7035. Na všechny vyráběné kryty jističů je vydávané prohlášení o shodě a to na základě certifikátů EZÚ Praha.
Komerční sdělení, ze dne: 14.04.2007
reklama

MINIPOHLED

Představujeme Vám firmu Plzeňské dílo, v.d. se sídlem v Plzni.

Poskytujeme tyto služby:

  • Zpracování termoplastů
  • Zpracování termosetů
  • Zpracování skelných laminátů

Nabízíme Vám spolupráci při zajišťování Vašich obchodních aktivit v oblasti vstřikování termoplastů, výlisků z termosetů a výrobků z laminátů. V těchto oborech máme více jak čtyřicetiletou tradici. Náš výrobní program zahrnuje výlisky určené pro spotřebitelský trh a také výlisky technicky velmi náročné, dodávané k dalšímu zpracování. V družstvu je zaměstnáno 190 pracovníků . Roční objem výroby a prodeje zboží se pohybuje kolem 150 mil. Kč, z čehož podíl exportu se pohybuje přes 50%. Mezi naše významné zahraniční partnery patří firmy: Samsonite N.V. Belgie a další.


 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933