Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Nová éra přípravy na pravidelné přezkušování elektrotechniků je zde, a s ní přichází i příslušná publikace. Aktuální vydání dle současných předpisů a norem je k dispozici v 16. aktualizovaném vydání. Co se dozvíme? Jaká je struktura zkoušky a jak se ...

ELEKTRA se stěhuje do Brna


Document Actions
Článek
Jen necelé dva měsíce poté, co se nejvýznamnější firmy z oboru elektro představily veřejnosti v Praze, budou mít podobnou příležitost také odborníci v druhém největším městě v zemi. Právě do Brna se totiž výstavnická společnost Omnis Olomouc rozhodla rozšířit svou síť regionálních elektro veletrhů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.05.2002
reklama

Premiéra jihomoravského veletrhu průmyslové elektrotechniky a elektroniky se uskuteční ve dnech 21.-23. května 2002. Jako místo konání byly zvoleny Brňanům dobře známé prostory Sportovní haly Vodova v Králově Poli. Místo je dobře dostupné tramvají a leží výhodně v blízkosti Technologického parku a budovy Fakulty elektrotechniky VUT.

Plochu výstavní haly zaplní na 70 tuzemských a slovenských firem. Prezentovat se budou převážně v oborech - elektroinstalace, elektromateriál a součástky, rozvody, výroba a zdroje elektrické energie, průmyslová elektronika, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika a osvětlovací technika, nebudou chybět ani technická literatura, poradenství a oborový software. Nebudou chybět značky jako OBO Bettermann, SCHRACK, ETEZET-UNIREC, HAGER, METRA a další, veletrh je také cenově přijatelnou šancí pro prezentaci v Brně pro menší firmy, které se doposud veletržního dění nezúčastňovaly. Největšími stánky se budou na veletrhu prezentovat dva významné brněnské velkoobchody ELVO a KOVO-ELEKTRO, které ve svých expozicích představí některé ze svých hlavních dodavatelů.

Odborným garantem veletrhu se stalo Sekce elektrotechniků jižní Moravy (SejM) při OHK Brno, velmi úzká spolupráce funguje také s Ústavem automatizace a měřicí techniky při Fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně. Neodmyslitelnou součástí veletrhů ELEKTRA je také odborný doprovodný program, který proběhne v nedalekém Technickém muzeu na Purkyňově ulici. Proběhne ve dvou dnech, 21. a 22. května, první den jsou přednášky určeny projektantům, druhý den spíše elektrikářům a revizním technikům.

Organizátoři veletrhu při jeho propagaci těží z desetiletých zkušeností z pořádání regionálních akcí v oboru, což ve spojení s nedostatkem příležitostí pro prezentaci elektro firem na jižní Moravě dává velkou naději, že si ELEKTRA BRNO najde své pevné místo ve výstavním kalendáři.

Informace jak se dostanete na tuto výstavu....

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Máte představu, jak navrhnout konstrukci podlahového systému? Víte, z jakých částí se skládá? Víte, s jakými variantami lze počítat? Pokud hledáte přehledný útlý sešit, ve kterém není nic zbytečného, čtěte tento článek!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933