Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Froeschl, bible elektroinstalačního materiálu 2003-04


Document Actions
fro_scr.jpg
Velkoobchod Froeschl vydal dlouho očekávaný a také připravovaný katalog elektroinstalačního materiálu. Podle očekávání se objevil na trhu nejobsáhlejší katalog instalačního zboží, které určitě nalezne své místo v mnoha knihovnách elektrotechniků.
Milan Krejčí, ze dne: 13.05.2003
reklama

Dceřinná společnost německého velkoobchodu Froeschl v České republice přichází s inovovaným katalogem. Český Froeschl vydal svůj první katalog již v roce 1996. Tehdy se jednalo spíše o základní informační listy o elektroinstalačním sortimentu. Od té doby každý další díl doznává stále nových vylepšení.

Poslední verze, která vyšla v posledních týdnech je již tak propracovaná, že si prakticky nezadá s katalogem v Německu. Je v češtině a na rozdíl od německého je o 60% hubenější. Ovšem těmito parametry a informacemi, které naleznete uvnitř, se řadí k na první místo v České republice.

Náklady na vydání papírové verze ovšem stojí poměrně hodně prostředků, proto také z pochopitelných důvodů si velkoobchod pečlivě vybírá komu tento objemný informační výtisk věnuje. Možnost získat tento katalog mají zákazníci tohoto velkoobchodu, a to po předchozím rozhovoru s příslušným obchodníkem v daném teritoriu.

Existuje také plná verze tohoto katalogu ve formátu pdf distribuované na CD. Prohlížet jej lze jednoduše za pomocí internetového prohlížeče a Acrobat Readeru, který je součástí tohoto CD.

Pro ty, kteří s tímto katalogem nemusí pracovat často určitě postačí CD, z kterého si rychle vytisknete pouze požadovanou stranu katalogu.

Elektronická ani papírová verze samozřejmě neobsahuje ceny. Ceník se k objednacím číslům (EDV) distribuuje zvlášť, a to několikrát ročně. 

Závěr:
Katalog obsahuje více informací, než se můžete dozvědět od prodejce samotného. Proto bez přehánění, můžeme nazvat tuto sérii za elektroinstalační bibli. Tato praktická pomůcka je určitě vhodná pro drobné řemeslníky, rozpočtáře elektromontážních firem všech velikostí a samozřejmě pro projektanty, kteří hledají vhodný sortiment.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933