Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

Konečně, zasílání novinek


Document Actions
el_tz4.jpg
Buďte informovaní včas! Dnes jsme všichni zaplavováni informacemi, které se třeba vůbec netýkají oboru, v kterém pracujeme. O to více jsou vyhledávány služby, které co nejvíce vyfiltrují informace tak, aby se co nejvíce přibližovaly našemu předmětu zájmu.....
Alena Minaříková, ze dne: 1.08.2003
reklama

Dnes jsme všichni denně zaplavováni informacemi, které se vůbec netýkají oboru, v kterém pracujeme. O to více jsou vyhledávány služby, které co nejvíce vyfiltrují informace tak, aby se co nejvíce přibližovaly našemu předmětu zájmu.

Co je Elektrika.cz?
Elektrika.cz se na trhu prosazuje jako rychlé, bezplatné zpravodajství v oblasti silnoproudé elektrotechniky. Získávání informací pro čtenáře je pohodlné a bezplatné. Tyto skutečnosti byly také oceněny "čestným uznáním" na Amperu 2001.

Co nového?
Po mnohých žádostech čtenářů vývojový tým reagoval novou službou "E-news", která umožňuje zasílání "echa" o právě vycházející článku.

Co je třeba?
Stačí pouze "stará, dobrá" a bezplatná registrace v každém levém rohu nahoře (zde info!). Ke každému takovému "účtu" je defaultně přiřazeno zasílání globálního týdenního souhrnu, který přijde v pátek. Pokud máte zájem o podrobnější informace, můžete si zvolit denní zasílání a pouze vámi vybraných rubrik. Pokud jste nyní zaregistrováni a přihlášeni, klikněte zde pro nastavení!

Například:
Pokud si přejete zasílání pouze aktuálních článků v rubrice "elektromateriály" a "software", stačí pouze zvolit "Níže vybrané rubriky" a zaškrtnou tyto dvě rubriky.

Způsob zasílání:
Server zasílá informace v bezpečném html formátovaném textovém provedení, které nemá žádnou nebezpečnou, spustitelnou (zavirovanou) přílohu.

Co z toho?
V zájmech redakce je především podávání informací z oblasti silnoproudé elektrotechniky a nejbližších souvislostí tak, aby každý zájemce o elektrotechnickou problematiku měl šanci se o tato data bezplatně ucházet. Všichni věříme, že touto další službou zase trošku obohatíme možnost odborného růstu českých odborníků.

Něco není jasné?
Pokud vám není něco jasné, nebo máte nějaký konstruktivní nápad jak tuto službu ještě vylepšit, napište váš postřeh do níže uvedené diskuze.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Kam se v budovách vyvíjí uplatnění vysokorychlostních dat optickými vlákny? Příchod elektroinstalačních podomítkových trubek Fraenkische se zabudovaným optickým vláknem se datoval dřív než známost standardů datových přenosů Industry 4.0. Trubky s označením FFKuS DATALIGHT se v českých e-shopech objevují, ale na běžných stavbách určitě ne. Jde o speciálku, říkají dataři, v běžném obydlí stačí spotřebiteli Wi-Fi. Jiná situace může ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933