Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Přijďte si pro katalog!


Document Actions
Článek
Jeden z nejvýznamnějších hráčů Froeschl na poli elektrotechnických velkoobchodů v Německu dává k dispozici svůj super katalog! Katalogu je již omezené množství. Velkoobchod jej doposud prodával za 300Kč. Nyní jej máte šanci získat zdarma!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.02.2003
reklama

Přijďte si pro něj!

Velmi dobře zpracovaný katalog jehož recenzi můžete přečíst zde:

Po vzoru své mateřské firmy v Německu vydává velkoobchod Froeschl katalog elektroinstalačního materiálu již od roku 1997. Ovšem tento katalog obsahuje přes 440 stran, 10.000 položek, které jsou doplněny ilustračními obrázky (perokresby a fotografie) pro lepší orientaci. Tento katalog je opět koncipován jako pracovní pomůcka, tudíž jsou popisy černobílé na běžném papíře. V přední části máte k dispozici, některé užitečné tabulky a výpočty. Katalog obsahuje popis položek s tím, že má každá položka své číslo (tzv. EDV), podle které si jednoduše dohledáte aktuální brutto cenu. To proto, že se ceny dodavatelů nepravidelně mění, narozdíl od katalogu, který je tvořen vždy nejméně na rok.

 Příprava tohoto vydání zabrala více než rok práce, bylo zpracováno více než 2,3GB dat. A ještě jedna kuriozní informace, když byste poskládali všechny zpracované podklady na sebe, dostanete sloupec o výšce 3,5 metru!Zájemcům se zasílal na dobírku za 300Kč! Nyní zdarma na výstavě!

Na letošní olomoucké Elektře (11.-13.2.2003) bude rozdán všem příchozím.

Upozornění: Katalogů je omezené množství, pokud se chystáte na Elektru jiný den, než první, doporučujeme si zarezervovat katalog níže uvedeným formulářem! Kdo si rezervuje katalog, současně obdrží i volnou vstupenku!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933