Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

KATALOG: Svítidla Artechnic–Schréder


Document Actions
KATALOG: Svítidla Artechnic–Schréder
Svou pozornost v mnohých případech získávají speciální jednotkou nahrazující tlumivku, zapalovač a kondenzátor. Ta stabilizuje napětí na výbojce, čímž prodlouží její životnost. Ovšem především umožní snížit světelný tok až o 70%, který v pozdních hodinách postačuje. Proto velcí spotřebitelé světla často využívají těchto systémů ke značným úsporám energie.
Jiří Macháček, ze dne: 13.01.2009
reklama

Na tuto společnost jsem narazil při hledání možnosti, jak osvětlit přechod pro chodce. Dopravní předpisy sice daly chodcům supermožnost přednosti na přechodech, ovšem pozapomněly uvést, že by ten přechod, potažmo chodci měli být vidět.

A tak se stává, že najednou uprostřed tmy vám skočí do silnice chodec v místě, kde pod nánosem ledu se skrývá zebra. A osvětlení žádné ...

 
Pro větší náhled kliknout!

Artechnic–Schréder naleznete v Praze. Zabývá se vývojem, návrhem, výrobou a distribucí svítidel veřejného, dekorativního, architektonického osvětlení významných památek a budov a osvětlení tunelů.

Hlavními odběrateli této společnosti jsou města a obce. Svou pozornost v mnohých případech získávají speciální jednotkou nahrazující tlumivku, zapalovač a kondenzátor. Ta stabilizuje napětí na výbojce, čímž prodlouží její životnost. Ovšem především umožní snížit světelný tok až o 70%, který v pozdních hodinách postačuje. Proto velcí spotřebitelé světla často využívají těchto systémů ke značným úsporám energie.

Jaké druhy osvětlovacích systémů zde nalezneme?
  • dekorativní osvětlení a design
  • dekorativní osvětlení a vytváření atmosféry prostředí
  • slavnostní osvětlení
  • veřejné osvětlení
  • osvětlení tunelů
  • osvětlení sportovišť a velkých ploch
  • průmyslové osvětlení
  • světelné značení
  • světelné soustavy pro speciální aplikace

Značka Artechnic–Schréder je ve světě dostatečně známá, tedy důvěryhodnost existuje. Pak záleží na lokálním týmu specialistů, jak dokáží pracovat s požadavky trhu. Katalogy jsou v mé knihovně!


Pro větší náhled kliknout!

...

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933