Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Bezpečnost práce, Kuriozity

Fotopříběh v IRÁKu objektivem elektromontéra

  • 26.05.2017
Fotopříběh v IRÁKu objektivem elektromontéra
Ze stavby jednotky petrochemického průmyslu na jihu Iráku ... Stát, ve kterém se stále bojuje, potřebuje rekonstrukci infrastruktury. Stačí několik pohledů a asi není potřeba se moc rozepisovat. Pomoc přichází z různých oblastí světa a i Češi se zapojují. Mezitím co média kvalitně informují o naší vojenské a humanitární pomoci, tak o pomoci technické jakoby nikdo neuměl napsat větu.

Jak přežít bez ochranné přilby?

  • 6.10.2007
Jak přežít bez ochranné přilby?
Pravděpodobně jste nikdo nemusel podobnou situaci řešit. Na světě je však dost lidí, aby se jeden našel. Zřejmě neměl na výběr a tak řešil svou bezpečnost jak to jen šlo ...

Svařování je výnosné zaměstnání ...

  • 22.09.2007
Svařování je výnosné zaměstnání ...
... i v Číně. Svářečů, obzvlášť dobrých mnoho není. Nedivme se některým kuriózním situacím, ke kterým dochází pokud je někdo v tísni ... Zasmějeme se tomu především tehdy, když si nedovedeme představit sami sebe v podobné situaci ..
FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933