Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

ITÁLIE: Intel se dělí na dvě sekce!


Document Actions
ITÁLIE: Intel se dělí na dvě sekce!
Tradiční italský veletrh elektrotechniky se v roce 2007 rozdělí na dva odlišně zaměřené události. LivinLuce a EnerMotive. Seznamte se se základními fakty změn, které jsou pro návštěvníky a vystavovatele připraveny. Aktuální informace o novinkách italského výstavního kolosu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.12.2006
reklama

Název Intel máme mnozí v paměti jako značku hardware ale také jako název italského veletrhu, který na sebe vázal všechny výrobce a prodejce elektrotechniky, elektroniky a osvětlování. Poslední ročník bienále se konal v roce 2005. Od roku 2007 je rozdělen na dva nové sektory. První část stavebnictví a osvětlování - LivinLuce. Druhá část EnerMotive - pohony a výroba.


Pohled na poslední ročník Intel 2005

Tato akce mění svoje tradiční časové umístění z května již na únor. Přesně 6.-10.2.2007. Jako důvod pořadatel uvádí možnost vystavovatelů prezentaci výrobků co nejdříve v roce. Dalším uváděným důvodem je výhoda pro severské státy, v kterých je v únoru nepříznivé podnebí pro stavby a lze využít tohoto prostoru v Itálii. Současně se pořádá akce Build up zaměřená na architekty a projektanty.

www.anie.it www.italtrade.com
Riccardo Valvassori - Margherita Lo Greco

V roce 2004 byl otevřen nový veletržní areál. Nachází se zhruba šest minut dopravně od centra města. K dispozici je 20 zasklených pavilonů, propojených pojízdnými chodníky. Pavilony mají k dispozici plochu kompletně bez nosných pilířů, které často brání stavbě expozic. Vzdálenost od obou místních letišť je cca 20 minut. Dálniční sjezd je také v blízkosti. Pro parkování je připraveno 14.000 míst.

www.fieramilano.it
Francesca Donati - areál Fieranilano

Co je opravdu pozoruhodné je zastávka metra uprostřed areálu. Také bylo sděleno dokončování rychlodráhy z Turína, která má končit opět na novém výstavišti. V areálu je pro snazší přesuny připravena malá kyvadlová doprava (shuttle).

Pro prezentace osvětlovacích zařízení je připraven speciální program. Pořadatel uvádí, že bude k dispozici naučná stezka, která má poučit a také vyvolat v návštěvnících všechny pocity, které mohou vzniknout díky atmosféře osvětlení. V části "výroby" bude vybraným vystavovatelům přiděleno navíc 30m2 k prezentaci jejich skutečné, opravdové výrobní linky.

V prosinci přichází přesun tradičního veletrhu z května na únor dost pozdě. Zajímavá informace je však ta, že společenstva, svazy mají možnost na tomto veletrhu bezplatně vystavovat. Pokud uvažujete o účasti na veletrhu v Itálii, pak by vám tato událost neměla ujít!

Pokud vás zajímají pohledy nového areálu, klikněte zde!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933