Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

Praktická elektrotechnika


Document Actions
Praktická elektrotechnika
Konečně pořádná učebnice? Kniha, která nás opravdu zaujala. Skrývá mnohé odpovědi, které hledají nikoliv pouze laici, ale i odborníci. O českém překladu německého titulu se dočtete zde.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.11.2004
reklama

Překlad knihy německého originálu "Praxis Elektrotechnik".

Po roce 1989 marně mnozí učitelé hledají kvalitní učebnice. Tato kniha sice přímo učebnicí není, zato se elektrotechnickému slabikáři velmi podobá. Čtenář v této publikaci nalezne mnoho odpovědí z elektrotechnické teorie a praxe. Každý kutil, který se pouští do domácé elektroinstalace by měl většinu uvedených případů znát.

Tato kniha se na rozdíl od 100% odborných knih např. vydavatelství IN-EL dotýká samotných spotřebitelů. Svým barevným a názorným provedení jsou ne jednomu čtenáři o mnoho blíže, než jednobarevné technické normy. Pro svou populární formu je tento titul velice oblíben i v sousedním Německu, kde se již těší osmému vydání.

Provedení knihy je reálné opravdu pouze pro větší náklad. Odborné provedení je uzpůsobeno českými odborníky pro naše zvyklosti, i když naleznete drobné německé zvyklosti, je kniha opravdu poutavé odborné čtení.

Osloví zájemce, který chce proniknout do této problematiky. Učně a studenty počátečních ročníků elektrotechnických škol, ale také studenty škol vysokých nebo i zasloužilé elektrotechnické pamětníky, kteří jdou vědomostmi s dobou.

Náš verdikt k této publikaci je rozhodně ANO, obsahuje 296 a 794 obrázků a tabulek. Kniha není vázána k žádnému konkrétnímu výrobci a nenajdete v ní jedinou reklamu.

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
BEN - technická literatura s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Po dvanácti letech jsme si s Janem Lojkáskem sedli u kávy a zavzpomínali na dobu, kdy jsme byli oba označováni za snílky. Server iiSEL a portál Elektrika.cz se v mnohém liší. Každý má zcela jiné zaměření. Pokud chcete vědět více podrobností, poslechněte si autora sami v tomto videospotu!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933