Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • ... experimenty s cílem najít bezpečný způsob usmrcení zvířat elektrickým proudem, což vedlo k sérii pokusů na různých zvířatech ve své laboratoři. Po několika neúspěšných pokusech s různými napětími a sestavami elektrod nakonec Edison našel funkční ...

SCHRACK: E-shop nosíme v kapse


Document Actions
SCHRACK: E-shop nosíme v kapse
Josef Lasovský představil na informačních dnech v Praze novinky v elektronickém obchodě společnosti Schrack Technik. Vychytávky internetového obchodu jsou velmi rozsáhlé a opravdu praktické, zejména aplikace pro Ipad/Iphone. Přes ten se dostanete také na svůj účet v e-shopu Schrack Technik jako z obyčejného PC. Pomocí zabudované kamery v Ipad/Iphone se mohou podle čárového kódu na výrobcích Schracku zjišťovat technické údaje výrobku. Internetový obchod toho umí opravdu hodně. Není to příjemné mít e-shop v kapse?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.03.2012

 

Schrack představil na informačních dnech v Praze inovaci v oblasti e-shopu. Vychytávky internetového obchodu jsou velmi rozsáhlé a opravdu praktické, stačí se jen zaregistrovat a přizpůsobit si vše podle svého. Snadno si tak budete moci vybrat i nakoupit zboží a to nonstop odkudkoliv, i když nebudete sedět u počítače.

E-shop Schrack je nově přizpůsobivý zákazníkům více, než kdy před tím. Po přihlášení máte možnost si veškeré nastavitelné parametry upravit podle svého gusta a pokud zrovna nesedíte u počítače, nevadí, stačí si stáhnout zdarma Schrack LIVE aplikaci do vašeho iPhonu nebo iPadu a můžete mít informace o produktech stále u sebe. Pokud potřebujete vědět informace o produktu Schrack, který třeba leží před vámi, máte možnost, pomocí zabudované kamery v ipadech, podle čárového kódu na výrobcích zjišťovat technické údaje přímo online.
Po přihlášení do e-shopu, získáte přístup ke kompletním informacím, jako jsou ceny, dodací lhůty, množství, obchodní kontakty, dokumentace a nákresy.





E-shop Schrack Technik naleznete zde ...
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933