Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

Prý se měla původně výstava Elprema zrušit


Document Actions
Prý se měla původně výstava Elprema zrušit
Jednodenní sprcha návštěvníků v prostorách velkoobchodu se vůbec nedá přirovnat k obvyklému standardu výstavnictví. Ovšem z pohledu efektivity tento den nemohl být využít lépe. Vystavovatelé i návštěvníci byli až příliš spokojení. Jaké ponaučení si z toho vezmeme?
Miroslav Minařík, ze dne: 4.11.2008
reklama

Na českém trhu se to domácími veletrhy opravdu hemží. Obzvlášť podzim je velice náročný. Na jaře se soustředíme na AMPER, za to září, říjen, listopad je na cestování velice náročný. Letos nejen my jsme spěchali z Plzně do Olomouce. V Elpremu byla tradiční a podle vystavovatelů i návštěvníků velice populární událost.

Proto také mě překvapilo, že se uvažovalo nad jejím ukončením. Pokud chci tuto výstavu popsat, pak musím říci, že jsem tolik vystavovatelů na tak malé ploše neviděl. Všichni napěchovaní vedle sebe. Všichni stejný prostor. A co bylo zajímavé, nikdo si na nic nestěžoval.

Jednodenní akce, na kterou se vystavovatel nemusel obzvlášť připravovat. Personální zajištění 1-2 lidé. V mnohých případech bez nutnosti ubytování. A tak jediné, co se dalo vytknout, byly pouze chybějící navigační cedule k VO. Ovšem možná jsem byl jediný, kdo do Elprema stále netrefil :-)

Z mé nárazové návštěvy se stala celodenní událost, které jsem nelitoval. Zastavil jsem se až téměř nakonec, kdy jsem využil stále doplňovaného jídla. Ještě před samotným odchodem jsem si všiml Petra Haitmana, jak obchází stánečky a ptá se všech na spokojenost a zda něco nepotřebují.

Elpremo bylo pěkným zážitkem ... Podívejte se na krátký videozáznam ...

Zde nalezne fotogalerii ...
Stáhněte si tento videospot k sobě tudy!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELPREMO, spol. s r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933