Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
Stav položky byl upraven.
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

LPE: Jiří Sluka o záložních elektrických systémech 1


Document Actions
LPE: Jiří Sluka o záložních elektrických systémech 1
Do jaké výšky se umisťují nouzová světla? Jak se tato světla označují? Jaké normy platí pro nouzové osvětlení? K čemu je určený bezpečnostní napájecí systém? Proč nezajišťujeme požární čerpadla proti přetížení? A kdo může dělat elektriku u nouzových výtahů? Odpovědi na tyto otázky a další informace o záložních elektrických systémech naleznete v přednášce Jiřího Sluky z Technické inspekce České republiky.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.08.2014


Jaké normy se vztahují na záložní elektrické systémy? Víte, kdy je nutné zažádat o technický dozor? Poslechněte si přednášku odborníka z organizace státního dozoru. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.






O Technické inspekci České republiky
Technická inspekce České republiky vykonává státní odborný dozor nad bezpečností vyhrazených technických zařízení podle zákona č. 174/1968Sb., o státním odborném dozoru nad bezpečností práce ve znění pozdějších předpisů, kde je v § 6b odst. 1 uvedeno, že vyhrazenými technickými zařízeními jsou zařízení se zvýšenou mírou ohrožení zdraví a bezpečnosti osob a majetku, která podléhají dozoru podle tohoto zákona. Jsou to technická zařízení tlaková, elektrická, plynová a zdvihací.


 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933