Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Elektroveletrh v Ostravě již příští týden!


Document Actions
Elektroveletrh v Ostravě již příští týden!
Do průmyslově velice silného severomoravského regionu se po roce vrací elektrovýstava! Ve dnech 11. až 12. listopadu 2015 se v Multifunkční aule GONG v oblasti Dolních Vítkovic uskuteční čtvrtý ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELFETEXFEST Ostrava. Své služby a výrobky zde bude prezentovat téměř šedesát firem z celé České republiky.
Petr Nasadil, ze dne: 4.11.2015
reklama


Návštěvníci veletrhu se mohou těšit na prezentace firem z oborů: elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika, nebude chybět široká prezentace osvětlovací techniky.


Návštěvu podpoří také doprovodný program, který bude po oba dny probíhat formou odborných přednášek a seminářů přímo v prostorách Gongu. Letošní novinkou je tzv. Elektroforum – pásmo odborných přednášek na různá témata – každou hodinu je téma jiné a můžete dle rozpisu témat cíleně směřovat svou návštěvu akce. Vstup na Elektroforum je zdarma, vzhledem k omezené kapacitě je ale dobré rezervovat si své místo zde. Nebude chybět ani bohaté občerstvení a možnost vyhrát zajímavé ceny v návštěvnické tombole.


Otevřeno pro veřejnost je ve středu 11. listopadu od 9:00 do 17:00 hodin, ve čtvrtek 12. listopadu od 9:00 do 15:00 hodin.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933