Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

56. MSV navštívilo více než 76.000 návštěvníků


Document Actions
56. MSV navštívilo více než 76.000 návštěvníků
Letošní ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně navštívilo o téměř pět tisíc více návštěvníků než v minulém roce. Celkem si expozice prohlédlo 76.153 odborných návštěvníků ze 46 zemí, což je nejvíce za poslední tři roky. Rostoucí návštěvnost přičítají organizátoři obnovení investic a růstu poptávky po nových průmyslových řešeních a technologiích. Podrobnosti se dozvíte v této zprávě.
Komerční sdělení, ze dne: 10.10.2014


Mezinárodní strojírenský veletrh 2014 potvrdil své postavení nejvýznamnějšího průmyslového veletrhu v zemích střední Evropy. Účast 1.627 vystavovatelů (meziroční nárůst o deset procent) odrážel pozitivní vývoj české ekonomiky a zejména průmyslové výroby. Jejich expozice si prohlédlo 76.153 odborných návštěvníků ze 46 zemí. To je o bezmála pět tisíc více než vloni a nejvíce za poslední tři roky. „Zvýšení návštěvnosti lze přičíst obnovení investic a růstu poptávky po nových průmyslových řešeních a technologiích ze strany průmyslu,“ uvedl ke zvýšenému zájmu návštěvníků o MSV generální ředitel Jiří Kuliš. 

Zvýšený zájem návštěvníků registrujeme nejen z České republiky, ale i ze sousedních zemí - Slovenska, Maďarska, Polska, Rakouska, Německa a dále z východní Evropy - Ruska a Ukrajiny. Významnou návštěvnickou skupinu tvoří odborníci z průmyslových nadnárodních firem působících ve střední Evropě. Návštěvníci s rozhodovacími pravomocemi, kteří jsou nejvýznamnější návštěvnickou skupinou, přicházeli dle ohlasu vystavovatelů s konkrétním zájmem o nová strojní zařízení pro nové investiční projekty.

První výsledky průzkumu realizovaného mezi návštěvníky svědčí o jejich vysoké spokojenosti s letošním ročníkem. Nejvýše návštěvníci oceňovali množství novinek a odbornou úroveň veletrhu, kterou pozitivně ohodnotilo 91% dotázaných. Na příští ročník MSV je rozhodnuto přijet 80% dotazovaných návštěvníků.

Zúčastnili jste se letošního veletrhu? Podělte se s námi o vaše dojmy.

 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933