Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ELTEC elektrotechnický veletrh za dveřmi.


Document Actions
echeck.gif
Co je to za elektrotechnický veletrh? Byl pro Vás Frankfurt nebo Hannover daleko? Jak se na něj dostat? A za výhodnějších podmínek než jsou u bran výstaviště! Popis s možností si objednat vstupenky, cestu, katalog za koruny a ve výhodném kurzu je zde!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.06.2002
reklama

V červnu 26. až 28. se koná na novém výstavišti v Mnichově odborný veletrh elektrotechniky ELTEC. V těsném závěsu za frankfurtským veletrhem, naším Amperem můžete shlédnout další, mnichovský. Tento je samozřejmě co do vzdálenosti o poznání blíže naší republice než zbylé dva německé.
Předpokládá se, že tam opět naleznete většinu vedoucích firem v oboru elektrotechniky a to nejen z Evropy. Je to opravdu dobrá příležitost se podívat na provedení veletrhu v zahraničí. Rozhodně je to inspirace pro mnohé i z oblasti elektrotechnického duševna, protože na této výstavě bude zcela určitě vidět, jak se starají němečtí sousedé o elektrotechnický dorost. Celou výstava je pod záštitou německého E-check a Zvei.

V Mnichově jsou připraveny různé trenažery a novinky, na které se pojede určitě někdo z naší redakce podívat. Pokud vás někoho napadá myšlenka návštěvy Eltecu, pak existuje zvýhodněná možnost přes brněnskou společnost EXPO-Consult+Service spol. s r.o., která nabízí za české koruny zájezd autobusem, vstupné a katalog. Samozřejmě i jednotlivě. Podívejte se na přehlednou tabulku pro ilustraci:

vstupné (platí pro jeden vstup) 210,-Kč nebo 11,-Euro u pokladny
studentské vstupné (platí pro jeden vstup) 100,-Kč nebo 4,-Euro u pokladny
katalog veletrhu Eltec o vystavovatelích 234,-Kč nebo 10,-Euro u pokladny

Uvedená společnost dokáže zajistit i ubytování, a to v jakýchkoliv cenových relacích. Tedy od studentských ubytoven, přes penziony až po luxusní hotely. Také se připravují jednodenní zájezdy klimatizovaným autobusem z Brna a Prahy.

Cesta na veletrh by měla být jednoduchá, ať už použijete vozidlo nebo metro. Nové výstaviště v Mnichově naleznete u dálnice A94 Passau - Mnichov. Sjeďte na směr "Feldkirchen - West" a a všímejte si navigačních směrovek na výstaviště.

Pokud máte zájem se tohoto veletrhu zúčastnit, zde je možnost si objednat výhodnější vstupné, katalog popř. cestu.

Pokud Vás zajímají domovské stránky veletrhu ELTEC, můžete se podívat zde.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933