Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

MOREK CZ posiluje postavení skandinávských značek na českém a slovenském trhu


Document Actions
MOREK CZ posiluje postavení skandinávských značek na českém a slovenském trhu
Na českém trhu se v létě objevila nová značka! Estonská společnost MOREK IT OU svojí tuzemskou akvizicí MOREK CZ posiluje postavení skandinávských značek OUNEVA a TRELLEBORG na českém a slovenském trhu. Co vše MOREK CZ nabízí za sortiment? Které finské producenty elektrotechnického materiálu zastupuje? V nabídce nalezneme například univerzální řadové svorky OTL či rozbočovací svorkovnice firmy OUNEVA nebo elastomerové průchodky a průchodové desky firmy TRELLEBORG. Více informací včetně odkazů na katalogy těchto značek naleznete v článku.
Jan Vejvoda, ze dne: 2.09.2014


Estonská společnost MOREK IT OU svojí tuzemskou akvizicí v podobě MOREK CZ posiluje postavení skandinávských značek OUNEVA a TRELLEBORG na českém a slovenském trhu. Rozšiřuje se tak mimo jiné portfolio okamžité dostupnosti celého sortimentu významných producentů elektrotechnického materiálu z Finska.

Obchodní společnost MOREK CZ se sídlem v Praze zahájila své aktivní působení v červenci 2014. Ve svém portfoliu zastoupených značek tvoří finské společnosti OUNEVA a TRELLEBORG Industrial Products výrazný podíl. MOREK CZ jako součást skupiny MOREK, jenž má samostatné pobočky již v šesti zemích, získala pro zastoupení skandinávských značek na českém a slovenském trhu exkluzivní distributorská práva – stejně tak jako je tomu v ostatních zemích, kde aktivně působí. Poskytnutí těchto práv je důkazem zájmu prestižních značek o český a slovenský trh a důkazem zájmu o penetraci celého portfolia svých značkových produktů prostřednictvím exkluzivního distributora, společnosti MOREK CZ.

OUNEVA
Synonymem značky OUNEVA jsou univerzální řadové svorky OTL. Rozvoj této řady a důležitost pro samotnou finskou firmu potvrzuje permanentní vývoj a inovace, na jejímž současném konci je rozšířená nabídka o svorku OTL 35, jenž je výjimečná svým poměrem výška – upínací průřez.






K produktový řadám značky OUNEVA dále patří:

  • Distribuční bloky OJL a rozbočovací svorkovnice
  • Svorky a konektory až do průřezů 300mm2
  • Kabelové oka běžných i atypických provedeních
  • Sběrnicové systémy
  • Příslušenství pro venkovní vedení
  • Rozvaděčové zámky a západky





Katalog nabízeného portfolia výrobků OUNEVA naleznete zde.

TRELEBORG
Společnost TRELEBORG Industrial Products je součástí nadnárodní skupiny TRELEBORG Group. Je předním výrobcem a lídrem ve výrobě a vývoji elastomerových průchodek a průchodových desek pro nejrůznější použití napříč průmyslovým spektrem.





Katalog průchodových desek TRELEBORG naleznete zde.
Katalog elastomerových průchodek TRELEBORG je k náhledu zde.


S nabídkou firmy MOREK CZ máte aktuálně možnost seznámit se na výstavě SONEPAR v Hradci Králové od 3. do 4. září 2014.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

MOREK CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933