Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Co se dozví člověk z tiskové konference? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.05.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Co se dozví člověk z tiskové konference?


Něco o Omnisu a Elektře.... Omnis Olomouc je klasickou výstavní společností jehož hlavní činností je pořádání výstav a veletrhu.
Miroslav Minařík, ze dne: 20.05.2002

Vybíráme z tiskové konference ze středy 15.5.2002

Tradice výstav se traduje od roku 1991, kdy pořádali jednodenní setkání slévačů. Tím, že doposud realizovali pres 200 výstav, vznikl zkušený realizační tým. Společnost je specifická tím, že nemá vlastní výstaviště. Určitým způsobem je to výhoda, Omnis není odkázán na jedno město a na jedno místo. Nyní působí v deseti městech republiky, a pořádá dvacet až dvacet pět akcí ročně. Pro zajímavost nejvýchodnějším městem je pro výstavy Hodonín a nejzápadnějším Plzeň. Společnost Omnis se nemůže prezentovat prodanou výstavní plochou pro charakter regionální či krajské výstavy. Ovšem co už muže být ukazatel srovnání je počet vystavovatelů. Ten obsahuje ročně kolem 1500 až 1600 klientu, kteří využívají našich akcí ke své propagaci.

Ředitel Omnis a.s. Ing.Vaverka

Projekt ELEKTRA je druhým nejrozsáhlejším projektem firmy Omnis. Z hlediska elektro je to ojedinělý a logicky i dominantní projektem v republice. Skládá se z pěti akcí, Olomouc, Hradec Králové, Brno, Olomouc a Plzeň. Vystavovatelé jsou z celé republiky, část přímo i ze zahraničí, ovšem netuzemské společnosti většinou na našem trhu zastupují jejich dceřinná společnost. Návštěvníci těchto akcí jsou vždy převážně z daného regionu.
Brněnská Elektra se clení do následujících oboru sekce průmyslová, spotřební, informační a energetickou. Jako vždy je dominantní sekcí průmyslová část, podrobně instalace, materiály, osvětlení, nářadí a pomůcky, měřící technika. V menším měřítku jsou zastoupeny obory.
Největšími expozicemi budou v Brně sdružené stánky velkoobchodu ELVO a KOVO ELEKTRO.

Vedoucí projektu Elektra Mgr.Nasadil

Odbornými garanty výstavy jsou Fakulta Elektrotechnická a SejM OHK Brno (Sekce elektrotechniků jižní Moravy). Nedílnou součástí výstav Elektra jsou tradičně odborné přednášky, kterými se snažíme zvýšit odbornost a návštěvnost veletrhu. Tento projekt je určen především pro odbornou elektrotechnickou veřejnost jako jsou projektanti, revizní technici,energetici, pracovníky údržby i montáží, obchodníky, zásobovače a v neposlední řadě odborníku a studentu středních a vysokých škol.
Pro laickou veřejnost je zde prostor pro seznámení s designem domovních vypínačů a zásuvek, oblast úspor energie, regulační technologie a osvětlení..

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.