Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: TA# Vánoční medailonek 2017 (2.) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.12.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

TA# Vánoční medailonek 2017 (2.)


TA# Vánoční medailonek 2017 (2.)
Druhý vánoční výběr se známými tvářemi. Česká elektrikářská síť je sice nesourodá, za to velmi rozsáhlá. Vlastně se nějak všichni přes někoho nějak známe. Ono to vypadá, že skoro každý úspěšný elektrikář musí být obr! Samozřejmě až na drobné vyjímky. Takový Štefan Beláň by se v trávě ztratil. Ale někteří jsou fakt ... :-)
Karel Herma, Miroslav Minařík, ze dne: 26.12.2017




Pavel Horský se přestěhoval z bytu do kanceláře kvůli jednomu zařízení. A když se odstěhoval, jeho místo bylo okamžitě zabráno. Tedy není cesty zpět! Aááá Martin Bauer! Pohodový elektrikář, kterému při jeho rozměrech nezaplatit fakturu je fakt odvaha! No a jména jsou jen jména. Bez obličeje jsme neznámí pro sebe vzájemně a bohužel i pro své klienty. Josef "Pentoda", stará, ale zvídavá škola. Jen přijmout něco nové ... A Olda o Wolfovi Marksovi tak drsně? Ale kdo s jistotou ví, kdo z nás je normální? A krátká zastávka v nové Enice za Martinem Formánkem. Vypadá to, že tam asi nikdo na půl úvazku nepracuje.



Více o osobnostech na portále Elektrika naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.