Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

TA# Vánoční medailonek 2017 (2.)


Document Actions
TA# Vánoční medailonek 2017 (2.)
Druhý vánoční výběr se známými tvářemi. Česká elektrikářská síť je sice nesourodá, za to velmi rozsáhlá. Vlastně se nějak všichni přes někoho nějak známe. Ono to vypadá, že skoro každý úspěšný elektrikář musí být obr! Samozřejmě až na drobné vyjímky. Takový Štefan Beláň by se v trávě ztratil. Ale někteří jsou fakt ... :-)
Karel Herma, Miroslav Minařík, ze dne: 26.12.2017
reklama



Pavel Horský se přestěhoval z bytu do kanceláře kvůli jednomu zařízení. A když se odstěhoval, jeho místo bylo okamžitě zabráno. Tedy není cesty zpět! Aááá Martin Bauer! Pohodový elektrikář, kterému při jeho rozměrech nezaplatit fakturu je fakt odvaha! No a jména jsou jen jména. Bez obličeje jsme neznámí pro sebe vzájemně a bohužel i pro své klienty. Josef "Pentoda", stará, ale zvídavá škola. Jen přijmout něco nové ... A Olda o Wolfovi Marksovi tak drsně? Ale kdo s jistotou ví, kdo z nás je normální? A krátká zastávka v nové Enice za Martinem Formánkem. Vypadá to, že tam asi nikdo na půl úvazku nepracuje.



Více o osobnostech na portále Elektrika naleznete zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 16)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Pojďme se krátce podívat tam, kde se dnes vychovávají budoucí elektrotechnici. Jaké mají dispozice k úspěšnému studiu elektrotechnického oboru? V jakém prostředí se pohybuje dnešní elektrikářský žák, učeň a student?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933