Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Stopstav.cz spouští novou službu Klient (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Stopstav.cz spouští novou službu Klient


Stopstav.cz spouští novou službu Klient
Registr insolventních firem Stopstav.cz v těchto dnech spouští novou službu Klient. Ta vychází ze stejného principu jako pilotní projekt Stopstav.cz, ale s tím rozdílem, že je určena pro zákazníky velkoobchodů - montážníky, firmy, maloobchody a živnostníky. Jejím cílem je vytvořit v rámci oboru elektromateriálu funkční nástroj na výměnu informací o neplatičích i na nižších patrech distribuční cesty. V těchto dnech firma pracuje na spuštění DEMO verze, kde si každý bude moci vyzkoušet základní funkce systému. Podrobnější informace o nové službě se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 23.09.2014



Centrální registr insolventních firem Stopstav.cz se brzy rozroste o novou službu Klient. Ta bude určená pro zákazníky velkoobchodů, jako jsou montážníci, firmy, maloobchody či živnostníci. Díky nové službě se výměna informací o neplatičích rozšíří na nižší patra distribuční cesty a tím dojde k vytvoření efektivního tlaku na dlužníka za vynaložení minimálních nákladů a bez nutnosti právního vymáhání.

Služba Stopstav.cz dosud zmapovala problematické zákazníky jednotlivých velkoobchodů. Díky ní je možné snadno získat informaci, že firma XY dluží u konkrétního velkoobchodu. Dosud ale nebylo jasné, jestli firma XY finance "rozházela" nebo jestli jí nedluží další firmy AB nebo CD. Služba Klient by tyto informace měla pomoci postupně získávat a následně s nimi efektivně pracovat.

Jak bude služba Klient fungovat?
V těchto dnech firma pracuje na spuštění DEMO verze, kde si každý bude moci vyzkoušet základní funkce systému. K náhledu rovněž nabízí ostrou verzi. Po spuštění plné verze bude služba Klient stát viz ceník zde.

Máte zkušenosti s neplatiči? Využijete novou službu? Diskutujte s námi v níže uvedené diskusi.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.