Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SPÁLOVSKÝ: Katalog Rozvaděčový systém Enux (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.10.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SPÁLOVSKÝ: Katalog Rozvaděčový systém Enux


SPÁLOVSKÝ: Katalog Rozvaděčový systém Enux
Jméno Antonín Spálovský je nerozlučně spjato s rozvaděči již více než dvě desetiletí. Nyní tento renomovaný dodavatel nabízí katalog nové rozvaděčové stavebnice řady Enux. O tomto systému se proslýchá, že i přes jeho pevnou konstrukci mu k montáži stačí necelá desítka šroubů. A pozor! Jde o produkty s certifikací pro všechny důležité obchodní trhy na světě. Podívejte se na krátkou recenzi katalogu Rozvaděčový systém Enux v tomto článku ...
František Tuček, ze dne: 21.10.2014



Rozvaděč je nedílnou součástí každé elektroinstalace. Podle prostředí a velikosti stavby zvolíme konstrukci a podle možností investora vybereme dodavatele. Rozvaděče Antonína Spálovského si vytvořily jméno v minulé desítce let. Spálovského impérium ve Zdounkách (mezi Brnem a Zlínem) se stalo kultovním místem pro mnoho elektromontážních firem a obchodníků.


Dosáhnout kvality při stabilních cenách je oříškem pro mnoho výrobců rozvaděčů. Jedna z ověřených cest je mít vlastní stabilní a univerzální rozvaděčový systém. Takový, který pokryje širokou poptávku, ale nezatíží sklady a výrobu. Není problém vyrobit jakýkoliv rozvaděč. Je to otázka ceny a času. A právě o tyto dvě hodnoty jde odběratelům nejvíce.

Spálovský trhu nabízí řešení v podobě systému ENUX.


Pro větší náhled kliknout!

Enux podle svého výrobce vyniká právě velkou variabilitou a konstrukcí, o kterou se lze opravdu v praxi "opřít". Přičemž sestavení rozvaděče je jednoduché a k montáži základního skeletu vám postačí pouhých osm šroubů. Konstrukce je vytvořena tak, aby byla zajištěna kompatibilita všech rozvaděčových přístrojů, které se do rozvaděčů osazují.


Pro větší náhled kliknout!

K dispozici jsou dvě verze: Enux a Enux Simplex. Druhá varianta Simplex má zjednodušené dveře a montážní panel. Pokud vás zajímají velikostní varianty, pak Spálovský nabízí 90 různých rozměrů!

A co lze v systému Enux očekávat?
Kompletní řadu rozvaděčů, modulární skříně pro nízkonapěťové rozvody, skříně pro pc s výsuvnou policí, skříně pro 19" datové aplikace, skříně EMC, ovládací pulty, nástěnné skříně, nerezová řešení, ovládací panely se závěsným ramenem a software Quadroplan pro návrh rozvaděčů.

Můj závěr
Systém Enux je certifikovaný pro všechny světové trhy, které lze považovat za významné. Z mého pohledu je Spálovský renomovaný stabilní dodavatel, patřící mezi ty, ze kterých vybíráme.


VYBÍRÁTE DODAVATELE ROZVADĚČŮ?
Nechte si zaslat aktuální katalog systému ENUX
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.