Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Skříně ENYstar oceněny na Elektrotechnice 2008 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.11.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Skříně ENYstar oceněny na Elektrotechnice 2008


Skříně ENYstar oceněny na Elektrotechnice 2008
Variabilní skládačka skříní Hensel pod názvem ENYstar byla oceněna na ostravském veletrhu Elektrotechnika. Bližší podrobnosti včetně krátkého videospotu naleznete v tomto článku ... Naleznete také možnost objednávky katalogu, super hry, a rozvaděčového plánovače!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.11.2008

V minulosti se malé oceloplechové nebo litinové ovládací skříně vyráběly na běžícím páse pouze v několika základních variantách.

Podívejte se na krátký videospot pro lepší představu ...

Specialista na plastové skříně Hensel přínáší elektrotechnické obci systém "enystar". Prachotěsný a vodotěsný systém v krytí IP65.
Systém složíte velmi rychle díky nové spojovací konstrukci. Dveře si vyberete dle velikosti skříně. Plné, průhledné. Uzamytelné klíčem, nástrojem nebo uzavíratelné pouze rukou. Samozřejmostí je možnost plombování.

Skříně jsou z termoplastu a určeny pro teplotní rozsah od -25°C do +35°C. Odolné UV záření. Venkovní prostředí, Ochrana izolací, třída ochrany II. Dynamická pevnost IK 08. Stupeň ochrany pro mechanickou zátěž IK08. Odolnost proti 10% kyselinám a 10% louhům, benzínu a minerálnímu oleji.

Podrobnější informace poskytne katalog nebo pracovníci technické podpory. V následující bezplatné objednávce si můžete přát elektronický, papírový katalog, plánovač skříní ENYSTAR a také zábavnou gamesku ENYGAME.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.