Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Skříně ENYstar oceněny na Elektrotechnice 2008


Document Actions
Skříně ENYstar oceněny na Elektrotechnice 2008
Variabilní skládačka skříní Hensel pod názvem ENYstar byla oceněna na ostravském veletrhu Elektrotechnika. Bližší podrobnosti včetně krátkého videospotu naleznete v tomto článku ... Naleznete také možnost objednávky katalogu, super hry, a rozvaděčového plánovače!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.11.2008
reklama

V minulosti se malé oceloplechové nebo litinové ovládací skříně vyráběly na běžícím páse pouze v několika základních variantách.

Podívejte se na krátký videospot pro lepší představu ...

Specialista na plastové skříně Hensel přínáší elektrotechnické obci systém "enystar". Prachotěsný a vodotěsný systém v krytí IP65.
Systém složíte velmi rychle díky nové spojovací konstrukci. Dveře si vyberete dle velikosti skříně. Plné, průhledné. Uzamytelné klíčem, nástrojem nebo uzavíratelné pouze rukou. Samozřejmostí je možnost plombování.

Skříně jsou z termoplastu a určeny pro teplotní rozsah od -25°C do +35°C. Odolné UV záření. Venkovní prostředí, Ochrana izolací, třída ochrany II. Dynamická pevnost IK 08. Stupeň ochrany pro mechanickou zátěž IK08. Odolnost proti 10% kyselinám a 10% louhům, benzínu a minerálnímu oleji.

Podrobnější informace poskytne katalog nebo pracovníci technické podpory. V následující bezplatné objednávce si můžete přát elektronický, papírový katalog, plánovač skříní ENYSTAR a také zábavnou gamesku ENYGAME.

 
 


 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Proudové chrániče prakticky (archivní premiéra). Sledujte, nebo si jen poslechněte premiéru archivního záznamu přednášky Jana Krejčího z posledních Odborných seminářů OEZ 2019, kdy jsme se měli možnost setkávat osobně. Co v této dobře připravené přednášce zaznělo? Jaké typy proudových chráničů používáme? Jak souvisí nasazení proudových chráničů s ČSN, které vstoupily v platnost v roce 2018. Popis a důvody nasazení více chráničů v rodinném domě a dozvíme se také o ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933