Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Skleněný Cosmolight od Thornu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.05.2001
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Skleněný Cosmolight od Thornu


Elegantní manažerské svítidlo direct-indirect.
Igor Nováček, ze dne: 29.05.2001

Thorn Lighting u nás dobře známý jako dodavatel svítidel v nejvyšší kvalitě. Svítidla této značky často zaujmou svým designem, jako například Cosmolight, o kterém se můžete dočíst:

Svítidla řady Cosmolight podle Thornu nejsou jen pouhý díl technického vybavení administrativních budov. Ale designový prvek ze skla a kovu, který upoutá pozornost. Co se týká intenzita osvětlení, kontrastní reprodukce a oslnění splňuje Cosmolight všechny požadavky na moderní osvětlovací soustavy. O tom svědčí běžné vybavení tohoto svítidla elektronickým předřadníkem.....

Opravdu se jedná o velice elegantní svítidlo direct-indirect, které nejen, že dobře vypadá a je technicky vybaveno, ale také dobře nasvětlí prostor pro který je určen.
Z finančních důvodů se zřejmě nezařadí mezi svítidla do domácnosti. Ovšem do manažerských prostor můžeme vřele doporučit.

Ženy sledují na mužích vyčištěnou obuv a třeba oholenost. Jak na Vás zapůsobí vstup do místnosti ředitele podniku a na stropě vidíte zažloutlé kryty přisazených svítidel a navíc s rozteklým elektrolytem z kondenzátorů?

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
THORN Lighting CS spol. s r.o. - Jankovcova 2, Praha 7 - +420 266 782 200 - thorn.cz@zumtobelgroup.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.