Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Skleněný Cosmolight od Thornu


Document Actions
Článek
Elegantní manažerské svítidlo direct-indirect.
Igor Nováček, ze dne: 29.05.2001
reklama

Thorn Lighting u nás dobře známý jako dodavatel svítidel v nejvyšší kvalitě. Svítidla této značky často zaujmou svým designem, jako například Cosmolight, o kterém se můžete dočíst:

Svítidla řady Cosmolight podle Thornu nejsou jen pouhý díl technického vybavení administrativních budov. Ale designový prvek ze skla a kovu, který upoutá pozornost. Co se týká intenzita osvětlení, kontrastní reprodukce a oslnění splňuje Cosmolight všechny požadavky na moderní osvětlovací soustavy. O tom svědčí běžné vybavení tohoto svítidla elektronickým předřadníkem.....

Opravdu se jedná o velice elegantní svítidlo direct-indirect, které nejen, že dobře vypadá a je technicky vybaveno, ale také dobře nasvětlí prostor pro který je určen.
Z finančních důvodů se zřejmě nezařadí mezi svítidla do domácnosti. Ovšem do manažerských prostor můžeme vřele doporučit.

Ženy sledují na mužích vyčištěnou obuv a třeba oholenost. Jak na Vás zapůsobí vstup do místnosti ředitele podniku a na stropě vidíte zažloutlé kryty přisazených svítidel a navíc s rozteklým elektrolytem z kondenzátorů?

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
THORN Lighting CS spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933