Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Co je Schrack at home a k čemu slouží (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Co je Schrack at home a k čemu slouží


SCHRACK: Co je Schrack at home a k čemu slouží
Schrack at home je produkt, který umožňuje řídit dům za pomocí chytrých telefonů, tabletů či stolních počítačů. Na Info dnech společnosti Schrack Technik ho představila jeho produktová manažerka Alice Skřivanová. Co toto inteligentní ovládání uživateli přináší a co všechno lze s jeho pomocí řídit? Jak probíhá jeho instalace a kam se instaluje řídící jednotka? Obsahuje toto řešení i zabezpečovací systém? A jaké jsou jeho hlavní výhody? To se dozvíte v tomto článku s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.11.2014



Na Info dnech společnosti Schrack Technik jsme si vyslechli přednášku Alice Skřivanové o inteligentním řízení domů pomocí produktu Schrack at home. Zajímá vás, jak pomocí tohoto produktu řídit topení či osvětlení? Poslechněte si záznam přednášky. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Krátce o společnosti Schrack Technik
Skupina Schrack Technik se specializuje na produkty a řešení v oblasti energetických a datových sítí a rozvodů. Portfolio produktů zahrnuje několik klíčových pilířů: energie, průmysl, budovy, zařízení, data, kabely, svítidla a fotovoltaické aplikace. Firma se zaměřuje na skříňové rozvaděče, relé, jističe, ale také na nouzové osvětlení a datové produkty.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog produktů SCHRACK Technik
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.