Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

SCHRACK: Co je Schrack at home a k čemu slouží


Document Actions
SCHRACK: Co je Schrack at home a k čemu slouží
Schrack at home je produkt, který umožňuje řídit dům za pomocí chytrých telefonů, tabletů či stolních počítačů. Na Info dnech společnosti Schrack Technik ho představila jeho produktová manažerka Alice Skřivanová. Co toto inteligentní ovládání uživateli přináší a co všechno lze s jeho pomocí řídit? Jak probíhá jeho instalace a kam se instaluje řídící jednotka? Obsahuje toto řešení i zabezpečovací systém? A jaké jsou jeho hlavní výhody? To se dozvíte v tomto článku s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.11.2014


Na Info dnech společnosti Schrack Technik jsme si vyslechli přednášku Alice Skřivanové o inteligentním řízení domů pomocí produktu Schrack at home. Zajímá vás, jak pomocí tohoto produktu řídit topení či osvětlení? Poslechněte si záznam přednášky. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Krátce o společnosti Schrack Technik
Skupina Schrack Technik se specializuje na produkty a řešení v oblasti energetických a datových sítí a rozvodů. Portfolio produktů zahrnuje několik klíčových pilířů: energie, průmysl, budovy, zařízení, data, kabely, svítidla a fotovoltaické aplikace. Firma se zaměřuje na skříňové rozvaděče, relé, jističe, ale také na nouzové osvětlení a datové produkty.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog produktů SCHRACK Technik
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933