Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: RECENZE: Vzduchové jističe 3WA OEZ 2024 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.03.2024
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

RECENZE: Vzduchové jističe 3WA OEZ 2024


RECENZE: Vzduchové jističe 3WA OEZ 2024
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Slávek Patera, ze dne: 22.03.2024



Letošní Odborné semináře přinesly tradiční dávky technických novinek a souvislostí. A kromě toho účastníci viděli předkládanou teorii na panelech a mohli si vybrat z katalogové dokumentace. Středem pozornosti byl i útlý A4 katalog vzduchových jističů 3WA.


Pro větší náhled kliknout!


Vzduchový jistič je pro mě synonymem pro značku OEZ. Jednou jsem v letohradské výrobě byl a všiml jsem si produkce i pro jiné značky. Tato skutečnost je potvrzením velice obsáhlého závazku, ovšem s přihlédnutím, že jde o koncern Siemens, to asi moc nepřekvapí.


Pro větší náhled kliknout!


Co v technickém sešitě nalezneme?
Nutno sdělit, že nejde o katalog, ale o příručku ke vzduchovému jističi. Dozvíme se o funkcích, nastaveních a třeba možných rozšířeních. Tedy speciálka pro úzký okruh projektantů, revizních echniků. Ale stručně:

  • Popis a funkce on-line konfigurátoru
  • Vysvětlení struktury objednacího kódu
  • Základní konfigurace jističů
  • Základní konfigurace pro DC odpínače
  • Přehled příslušenství a doplňkového příslušenství
  • Jističe pro AC a odpínače pro AC/DC
  • Odpínače DC a příklady použití
  • Elektronické nadproudové spouště ETU a provedení


Pro větší náhled kliknout!


Jaké detaily objevíme?
Proti standardním katalogům je v tomto případě složitější, o detailech psát nebudu, ale vypíchnu například: kybernetická bezpečnost a uzamykatelné rozhraní USB-C, elektronická nadproudová spoušť s pokročilou koncepcí monitorování a reportů, komunikace prostřednictvím bluetooth, usb-c, modbus a profinet, funkce nadproudových spouští lze rozšířit prostřednictvím upgrade ...



Pro větší náhled kliknout!


Závěr
Novinka je příliš horká, pdf verze k dispozici ještě není. Vzduchové jističe 3WA jsou důležité pro bezpečný a efektivní chod, a tento dokument poskytuje všechny informace, které jsou potřebné k jejich pochopení a výběru. Technické informace nejsou pro každého elektrikáře!

Uvedený technický sešit bude v květnu 2024 dostupný i zde!



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.