Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PLZEŇ: 15. Valná hromada Plzeňského cechu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.02.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PLZEŇ: 15. Valná hromada Plzeňského cechu


PLZEŇ: 15. Valná hromada Plzeňského cechu
Letošní Valná hromada byla již 15., konala se tradičně v elektrotechnickém učilišti SOUE Plzeň. Stáhněte si praktické přepočítací tabulky sazeb ČEZu. Podívejte se na videosestřih atmosféry ...
Miroslav Minařík, ze dne: 5.02.2008

Letošní Valná hromada byla již 15., konala se tradičně v elektrotechnickém učilišti SOUE Plzeň. Zde má totiž elektrotechnický cech již léta maximální podporu. Toto učiliště, je naopak podporováno silnou skupinou ČEZ. Proto také zde vzniklo nové středisko prací pod napětím. První bylo v Sokolnicích u Brna a druhé je právě zde v Plzni. Toto učiliště se zaměřuje na generování mladých elektrotechniků slabo a silnoproudých. V nabídce učiliště naleznete i často vyhledávané jednoleté rekvalifikační studium pro absolventy neelektrooborů.

Letos se vyjímečně neobjevili němečtí přátelé z nedalekého Waidenu, od kterých plzeňský cech ve svých počátcích čerpal inspiraci. K tomuto výročí má 176 platících členů a může se pochlubit řadou vzdělávacích akcí a také poskytováním profesionálních služeb v oblasti elektro.

 

Opět byla k dostání publikace Jana Bukovského "Seznam technických norem v oblasti energetiky a elektrotechniky platných k 1.1.2008". Tato publikace je k dostání přímo u autora, který při jejím zakoupení garantuje celoroční informační servis změn. Tohoto setkání se také zúčastnil Vlastimil Tichý (Saltek).


Jiří Chvosta autor přepočítací tabulky

Účastníci Valné hromady obdrželi kromě dalších informací také praktické přepočítací tabulky sazeb energetiky (ČEZ). Obě dvě vypracoval Jiří Chvosta. Tabulky existují i v Excelu u jejich autora. Přehledy si lze stáhnout zde (1. strana, 2. strana). Koho zajímá tabulka cen produktů pro domácnosti ČEZ, pak si může stáhnout tuto tabulku!

A co je opravdu neobvyklé? Radou navrhované zvýšení členských příspěvků bylo posléze zvýšeno ještě více samotnou členskou základnou!

Sestřih této události naleznete v níže uvedeném okně!

Plzeňský cech je transparentní seskupení odborníků, kteří své iniciativy plní a rozvíjí stále kupředu. Počkejme si na jejich novinky!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTROTECHNICKÝ CECH PLZEŇSKÉHO REGIONU - Vejprnická ul. č. 56, Plzeň - 377 221 339 - horsky.a@seznam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.