Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PHXC: Bezpečnostní řešení SafetyBridge (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.12.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PHXC: Bezpečnostní řešení SafetyBridge


PHXC: Bezpečnostní řešení SafetyBridge
Jak nejlépe zabezpečit stroj proti riziku úrazu, které hrozí jeho uživatelům? Václav Mimráček ze společnosti Phoenix Contact na AMPERu 2014 představil bezpečnostní systém SafetyBridge. Jak je zajištěna kompatibilita mezi tímto řešením a řídícím systémem? Kdo toto řešení nejčastěji využívá? A jak mají lidé postupovat, pokud si toto řešení chtějí pořídit? Sledujte tento článek s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.12.2014


Bezpečnost je důležitá, přestože je pro praktiky často až na posledním místě. Jaké řešení vybrat pro zabezpečení strojů? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Krátce o Phoenix Contact
Je to dceřiná společnost německé značky se zaměřením na obchodně-technické služby. Dodává kompletní sortiment elektro výrobků a služeb v České republice a na Slovensku. Jedná se o širokou škálu výrobků do rozvaděčových skříní, svorky a příslušenství, materiály pro značení svorek, vodičů a zařízení, relé, převodníky napětí, napájecí a záložní zdroje, přepěťové ochrany, PCB konektory a průmyslové konektory. Phoenix Contact dokáže zajistit jednotlivé prvky nebo kompletní řešení z oblasti automatizace.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu produktů Phoenix Contact

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
PHOENIX CONTACT, s.r.o. - Dornych 47, Brno - 542 213 401 - obchod@phoenixcontact.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.