Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

PHXC: Bezpečnostní řešení SafetyBridge


Document Actions
PHXC: Bezpečnostní řešení SafetyBridge
Jak nejlépe zabezpečit stroj proti riziku úrazu, které hrozí jeho uživatelům? Václav Mimráček ze společnosti Phoenix Contact na AMPERu 2014 představil bezpečnostní systém SafetyBridge. Jak je zajištěna kompatibilita mezi tímto řešením a řídícím systémem? Kdo toto řešení nejčastěji využívá? A jak mají lidé postupovat, pokud si toto řešení chtějí pořídit? Sledujte tento článek s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.12.2014

Bezpečnost je důležitá, přestože je pro praktiky často až na posledním místě. Jaké řešení vybrat pro zabezpečení strojů? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Krátce o Phoenix Contact
Je to dceřiná společnost německé značky se zaměřením na obchodně-technické služby. Dodává kompletní sortiment elektro výrobků a služeb v České republice a na Slovensku. Jedná se o širokou škálu výrobků do rozvaděčových skříní, svorky a příslušenství, materiály pro značení svorek, vodičů a zařízení, relé, převodníky napětí, napájecí a záložní zdroje, přepěťové ochrany, PCB konektory a průmyslové konektory. Phoenix Contact dokáže zajistit jednotlivé prvky nebo kompletní řešení z oblasti automatizace.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu produktů Phoenix Contact

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

PHOENIX CONTACT, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933