Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Odborné semináře OEZ 2010 – děkujeme za vaši účast! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.05.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Odborné semináře OEZ 2010 – děkujeme za vaši účast!


OEZ: Odborné semináře OEZ 2010 – děkujeme za vaši účast!
Počátkem roku jsme na našich stránkách (OEZ) informovali, že společnost OEZ na jaro připravuje sérii odborných seminářů s cílem informovat o novinkách v sortimentu, nových trendech atd. Malé ohlednutí za již skončenou šňůrou seminářů naleznete zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 31.05.2010


Stalo se již tradicí, že společnost OEZ na rozhraní zimy a jara organizuje odborné semináře. Jejich prostřednictvím naše společnost každoročně sděluje informace o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh a současně informuje o nových trendech v oblasti jištění rozvodů nízkého napětí. A stejně tradičně se těchto seminářů účastní velké množství projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků v oblasti elektrotechnického průmyslu.

Ale letošní rok předčil všechna naše očekávání. Jen pro ilustraci: semináře v Ostravě se zúčastnilo 280 zájemců, v Pardubicích 260, v Praze po oba dva dny byla návštěva vždy 220 účastníků a v Brně 210. Mimo těchto míst proběhly semináře v letošním roce také v Českých Budějovicích, Jihlavě, Karlových Varech, Liberci, Plzni, Teplicích a Zlíně. Celkem Odborné semináře OEZ navštívilo 1931 odborníků z elektrotechnické sféry. A to znamená, že do přednáškových sálů přišlo o 25% posluchačů více než v roce 2009!

Témata, která byla přednášena na letošním ročníku seminářů, byla zaměřena do těchto oblastí:

Na seminářích byla k dispozici nová katalogová dokumentace, předvedená softwarová podpora a písemně zpracované podklady přednášek. Součástí seminářů byla poměrně rozsáhlá expozice produktů OEZ s.r.o.

Děkujeme touto cestou všem elektrotechnikům za účast na Odborných seminářích OEZ 2010 a již se těšíme na setkání s vámi v příštím roce. Pokud jste neměli možnost se Odborných seminářů 2010 zúčastnit, můžete si z registrované části webových stránek www.oez.cz Modré planetystáhnout kompletní prezentaci Odborných seminářů 2010.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.