Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: BAEL: Prozkoumaná Elektrotechnika 2002 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.12.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

BAEL: Prozkoumaná Elektrotechnika 2002


bael_02_1m.jpg
Letošní ročník ostravské Elektrotechniky byl ve znamení velikých, prosvětlených prostor nových pavilonů na Černé louce. Dosažitelnost vozem i MHD byla přímo ideální. Parkoviště zajištěno ve venkovních prostorách výstaviště nebo v podzemních garážích. Návštěvník měl výstavu doslova "pár kroků" od tramvaje.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.12.2002

Jak již bývá zvykem u velkoobchodů, sdružují do expozice své dodavatele. Letos byla opět největší sdružená expozice ostravského Argosu a ihned po ní Q-Elektriku.

Lexel electric a vačkové spínače.

Z místních velkoobchodních dodavatelů se prezentovaly společnosti Schrack, Dabox, dokonce i Fröschl (Navrátil, Popelka), ale ne velkoobchod icenter (pouze se promítl Novák) a  Janča (Lyčka pouze jako návštěvník) nikoliv.

Důlní vysokonapěťový spínač.

A jak již bývá zvykem mnozí vystavovatelé sice vynaloží mnoho energie na prezentaci svých služeb nebo produktů, ovšem pro tisk nemají často připravenou odpověď na dvě základní otázky:

A tak vám zde ukážeme pouze některé prezentace

Nová svítidla brněnského Beghelli Elplast.

Ostravskou Elektrotechniku 2002 obcházeli dva já a Miroslav Minařík. Já se dotazoval a sbíral některé zajímavé informace a kolega hlavně fotil. Domnívali jsme se totiž, že když kolegu Minaříka zná minimálně 80% vystavujících, mě jako neznámému obličeji toho třeba prozradí víc.
Neprozradí!
Mohu potvrdit, že někteří vystavovatelé se zdráhají prozradit i ty nejdůležitější informace. Často to bývá spíše tím, že na místě zástupce stojí člověk, který zdaleka není vybaven všemi prezentačními instrukcemi.

Návštěvníci měli co zkoumat!

A místo toho aby měl připravenu P.R. složku s tiskovými informacemi často brebtá něco o nadřízeném, nekompetentnosti, nebo dokonce, že novinky budou až na Amperu. Nepsané pravidlo je to, že čím větší stánek, tím se často méně dozvím.

Závěr: Opět se potvrdilo, že veletrh Elektrotechnika vévodí ostravskému kraji.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Jindřich Babarík BAEL - Korunní 32, Ostrava - Mariánské - 596 625 421 - casopis@bael.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.