Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Neobvyklé použití membránových krabic KOPOS (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.06.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Neobvyklé použití membránových krabic KOPOS


Neobvyklé použití membránových krabic KOPOS
Výrobce míní, trh mění. Tak nějak se dá občas pojmenovat překvapení při použití některých materiálů v praxi. Použití membránových krabic v zahradnictví je možná neobvyklé, ale podobně jsme viděli již použití drátěných kanálů k uložení lyží, jako plot nebo konstrukce pro vinnou révu. Záhada neobvyklých pravidelných odběrů krabic byla objasněna zcela jinak, než že by ji vysvětlil sám odběratel.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.06.2016



Příběh obchodníka s elektroinstalačním materiálem...


Většinový podíl našich klientů jsou z oboru souvisejícího s elektrotechnikou. Ať se již zabývají jakoukoliv činností, tahají nějaká vedení. Po určité době jsme si však v našem systému všimli neobvyklých odběrů krabic KOPOS a to pouze jediného konkrétního typu (včetně spojek).

Běžné nákupy se liší druhy nakupovaného zboží a množstvím. V tomto případě šlo o pravidelné odběry stejného zboží a ve stejných počtech.



Pokusili jsme se nakupujícího pracovníka zeptat, k čemu potřebují pravidelně tolik membránových instalačních krabic. Bohužel chlapík pokrčil rameny a vysvětlil, že netuší, protože nakupuje to, co má dané seznamem. A účel použití je mu neznámý.

Po nějaké době jsme byli s rodinou u přátel na chalupě a objevil jsem toto zátiší na fotografii. Začalo mi přihořívat. "Kde jste prosím přišli k těm žlutým květináčům?," zeptal jsem se paní domu. Odpovědí mi bylo, že ani neví, to nakupuje manžel. A ten mi objasnil záhadu, aniž by tušil, že o nějakou jde. Nakupuje často zahradnické potřeby v místním zahradnictví, které má vystavené sazenice v různých variantách.

"Tyto plastové květináče byly dražší, ale se ženou se nám líbí. Jen nám v zahradnictví nikdo nevysvětlil proč jsou tam ty šrouby. Asi jde o nějaké moderní umění nebo co," vysvětloval manžel. Padla mi brada a raději jsem neprozradil, k jakému účelu jsou krabice vyrobeny. :-)


Technické podrobnosti těchto krabic naleznete na této adrese.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu instalačních krabic KOPOS Kolín

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.