Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MOREK: Katalog kabelových spojek, zakončení vodičů a souvisejícího nářadí od BM Group (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MOREK: Katalog kabelových spojek, zakončení vodičů a souvisejícího nářadí od BM Group


MOREK: Katalog kabelových spojek, zakončení vodičů a souvisejícího nářadí od BM Group
Oslovují vás profesně položky, jako jsou například kabelové lisovací koncovky, kabelová oka z mosazi, svorkovnice, vývodky, vázací pásky, smršťovací trubice, lisovací nářadí, prvky pro bezpečnost práce, technické pracovní oblečení, stříhací nástroje, šroubováky, kleště, vrtáky, klíče, kladiva, brašny na nářadí a různé doplňky? Pak se seznamte s krátkou recenzí prvního českého katalogu BM Group.
Jiří Macháček, ze dne: 7.12.2015



Obchodní společnost MOREK nyní zastupuje italského výrobce BM Group. Portfolio značky se dělí na tyto oblasti: prvky ke spojování vodičů a kabelů, elektrikářské nářadí, upevňovací prvky a prvky připevňování fotovoltaických modulů. Pro náš trh je k dispozici tento útlý technický sešit.


Katalog je samozřejmě česky a existuje v papírové i pdf podobě. Verifikovaní odborníci si jej mohou online prohlédnout v naší redakční knihovně (zde).

Na 73 barevných stranách sešitých sponami nalezneme klasické katalogové informace jako je název, fotografie, popř. perokresba a následuje tabulka parametrů.


Pro větší náhled klikněte!

Co v katalogu lze očekávat
Kabelové lisovací koncovky, kabelová oka z mosazi, svorkovnice, vývodky, vázací pásky, smršťovací trubice, lisovací nářadí, prvky pro bezpečnost práce, technické pracovní oblečení, stříhací nástroje, šroubováky, kleště, vrtáky, klíče, kladiva, brašny na nářadí, měřící nástroje, hmoždinky, montážní pásky a doplňky, profily, svorky a montážní háky.

Pro větší náhled klikněte!

Z uvedeného sortimentu vyplývá, že se katalog zaměřuje především na elektromontážní skupiny odborníků. Naleznou tu rozličné způsoby kotvení elektrických vedení, brašny a kufry s nářadím, nástroje pro zkracování, ukončování kabelů a vodičů. 


Pro větší náhled klikněte!

Tento technický sešit osloví kromě zmiňovaných elektromontážních firem také údržbáře, kteří také v určité míře tento sortiment využijí. Samozřejmě je otázkou, jak dalece Morek prosadí skladové zásoby české velkoobchodní síti.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.