Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

MOREK: Katalog kabelových spojek, zakončení vodičů a souvisejícího nářadí od BM Group


Document Actions
MOREK: Katalog kabelových spojek, zakončení vodičů a souvisejícího nářadí od BM Group
Oslovují vás profesně položky, jako jsou například kabelové lisovací koncovky, kabelová oka z mosazi, svorkovnice, vývodky, vázací pásky, smršťovací trubice, lisovací nářadí, prvky pro bezpečnost práce, technické pracovní oblečení, stříhací nástroje, šroubováky, kleště, vrtáky, klíče, kladiva, brašny na nářadí a různé doplňky? Pak se seznamte s krátkou recenzí prvního českého katalogu BM Group.
Jiří Macháček, ze dne: 7.12.2015
reklama


Obchodní společnost MOREK nyní zastupuje italského výrobce BM Group. Portfolio značky se dělí na tyto oblasti: prvky ke spojování vodičů a kabelů, elektrikářské nářadí, upevňovací prvky a prvky připevňování fotovoltaických modulů. Pro náš trh je k dispozici tento útlý technický sešit.


Katalog je samozřejmě česky a existuje v papírové i pdf podobě. Verifikovaní odborníci si jej mohou online prohlédnout v naší redakční knihovně (zde).

Na 73 barevných stranách sešitých sponami nalezneme klasické katalogové informace jako je název, fotografie, popř. perokresba a následuje tabulka parametrů.


Pro větší náhled klikněte!

Co v katalogu lze očekávat
Kabelové lisovací koncovky, kabelová oka z mosazi, svorkovnice, vývodky, vázací pásky, smršťovací trubice, lisovací nářadí, prvky pro bezpečnost práce, technické pracovní oblečení, stříhací nástroje, šroubováky, kleště, vrtáky, klíče, kladiva, brašny na nářadí, měřící nástroje, hmoždinky, montážní pásky a doplňky, profily, svorky a montážní háky.

Pro větší náhled klikněte!

Z uvedeného sortimentu vyplývá, že se katalog zaměřuje především na elektromontážní skupiny odborníků. Naleznou tu rozličné způsoby kotvení elektrických vedení, brašny a kufry s nářadím, nástroje pro zkracování, ukončování kabelů a vodičů. 


Pro větší náhled klikněte!

Tento technický sešit osloví kromě zmiňovaných elektromontážních firem také údržbáře, kteří také v určité míře tento sortiment využijí. Samozřejmě je otázkou, jak dalece Morek prosadí skladové zásoby české velkoobchodní síti.
 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Videospot názorně ukazuje použití můstkových systémů pro propojení řadových svorek. K použití není potřeba speciálních nástrojů, přes to je připravena praktická pomůcka. Řešení, které umožňuje přehledné spojení sousedících i vzdálenějších svorek včetně rozdílných průřezů ...
Sortiment energeticky úsporných světelných zdrojů zažil po "pádu" klasických žárovek nebývalý rozvoj a neustále je rozšiřován. Velkých změn doznaly jak variabilita tvarů, tak i účinnost a délka životnosti. Pojďme se podívat, co na to přední výrobce světelných zdrojů, společnost OSRAM ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933