Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LETOHRAD: Sportovní den OEZ 2008 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.06.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LETOHRAD: Sportovní den OEZ 2008


LETOHRAD: Sportovní den OEZ 2008
Letošní sportovní den v Letohradě jsme navštívili ve zcela jiném obsazení. Točili jsme, fotili jsme a také bowling jsme skoro "určitě" vyhráli. Opravdu nejskvělejší tým broučků z OEZ neměl chybu! Jejich tvrdou disciplínu a přísnou trenérku jsme zaznamenali na krátké video ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.06.2008

Sportovní hry (loňské zde) jsou pro pracovníky a přátele společenskou událostí, u které opravdu není cílem vyhrát, ale účastnit se. Každoročně se v jeden den zastaví výroba a většina využívá mimořádný den dovolené k celozávodnímu setkání.

Tento rok jsme se za náš portál v Letohradu objevili my dva (Mirek, Martin) a zvolili jsme disciplinu bowling. Že jde opravdu o veselé sportovní zážitky, nás přesvědčovaly jednotlivé týmy. Snad nejstylovější byli broučci, jejichž kapitánka udělovala start každému hodu koulí ostrým hvizdem píšťalky. Jejich týmový design a nadšení dokreslovalo správný účel této akce.

Mnoho účastníků se vydalo na pochod (Olga Valentova - Elektroinstalatér, Stanislav Prchal - Elektrotechnika v praxi), někteří na horská kola a ti nejzdatnější se utkali ve volejbale. Jako tradičně se u sítě objevoval náš přítel Jiří Kohutka (šéfredaktor ELEKTRO). Ten přivezl do svého volejbaloveho týmu Usaka energii až z hlavního města.

Ptali jsme se pracovníků z výroby, jak se jim líbí pracovat u OEZ. Odpovědi byly všechny dle očekávání podobné. Vypadalo to tedy tak, že ti nespokojení na sportovním dnu zřejmě nebyli. Škoda jen, že jsme se sami nedočkali závěru sportovního dne pro naše další pracovní povinnosti. 

Sledujte krátký videozáznam zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.