Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

OEZ a SIEMENS: Sportovní hry a společný den


Document Actions
OEZ a SIEMENS: Sportovní hry a společný den
Pohled neznalého by mohl vnést trochu napětí, když by v tento den navštívil nové kanceláře firmy. Ty zely prázdnotou a budova odpočívala v osamělém tichu. Kam se všichni poděli?!
Margita Boháčová, ze dne: 6.07.2007
reklama

Páteční dny bývají veskrze pozitivními, především s očekáváním víkendového odpočinku ...
A tak jsme se vypravili omrknout to do Letohradu a zachytili jsme pro Vás atmosféru jednoho pátečního dne.

Pohled neznalého by mohl vnést trochu napětí, když by v tento den navštívil např. nové kanceláře firmy. Ty zely prázdnotou a budova odpočívala v osamělém tichu.

Kam se všichni poděli?!

Konal se velký firemní den "Sportovní  hry a 1. společný den - Day One Event OEZ a SIEMENS", k němuž byla vyhlášená celozávodní dovolená. Tuto příležitost mohl využít každý podle vlastní volby - zasportovat si společně s kolegy a zúčastnit se velké přivítací párty OEZ ve skupině Siemens s občerstvením a hudbou, či si den užít třeba na vlastní zahrádce. Účast na společném dnu však nahlásilo přes 1200 lidí (zahrádka počká na víkend).

Zájemci o sportovní den měli možnost si vybrat z mnoha disciplín, kde mohli prokázat svou zdatnost, zasoutěžit si, nebo se jen tak pobavit. Jednotlivá stanoviště jsme bedlivě sledovali a zdokumentovali černým špionážním přístrojem, co není příliš v oblibě těch před objektivem.

Před budovou firmy bylo živo již s raním kuropěním. Účastníci turistického pochodu vyrazili tak brzo, že jsme si jich při startu ani nevšimli. Zato jsme tam potkali nadšené cyklisty, kteří se chystali propotit svá trika na zelených cestách v nesmlouvavém parnu, stejně jako hráči nohejbalu. Ti na tom však byli o něco lépe, za zády měli koupaliště.

Milovníci tenisových kurtů zase mohli své dovednosti uplatnit se soupeři na antuce za vydatného pokřiku fanynek. O napětí i zajímavé taneční kreace tak nouze nebyla.

Při turnaji stolního tenisu nás zasáhla palba bílých míčků, kde jedině rychlý úprk byl záchranou. Zastavili jsme se k odpočinku až u bowlingu, kde padaly k zemi naštěstí jen připravené kuželky.
Při volejbalu družstev: Majka a její tygři, Veteráni, Orion, Lazaři, Usaka a Čárlího andílci, jsme spatřili velmi dobrou hru kvalitních hráčů, při kterých vládla úžasná spontánnost. Vně hřiště ostatní sledovali, ale i nesledovali, protože tu bylo spoustu dalších zajímavostí ...

 

Zakončení her bylo kolem 14h a všichni účastníci se postupně scházeli v biatlonovém areálu Šedivského lomu.
Potkali jsme z návratu ušlapané turisty, kterým však těch 13km z tváře úsměv nesebralo. Cesta prý byla dobrá. Šli kolem zříceniny hradu Lanšperk, jednotlivé skupinky se doháněly v blízkých občerstvovacích "budovách" a vzájemně si uvolňovali místa. Před sluncem je chránil lesní stín či "hlavochránidlo", na obrázku jedno ozdobeno sojčím pírkem co po cestě daroval les.

Velkou radost vyzařovali také navracejivší se cyklisti a prý že "bylo to super". Za odměnu všem zaměstnancům co se "neztratili" nachystali pořadatelé spoustu jídla i občerstvení.

 

Mluvčí Tomáš Herman zahájil druhou polovinu společného dne a současně s generálním ředitelem OEZ Jaroslavem Tomanem a starostou města Letohradu Petrem Fialou uvítali firmu Siemens v orlickém podhůří. Svá pozitivní stanoviska ke společné cestě k úspěchu vyjádřili samozřejmě též zástupci Siemens, kteří přivítali OEZ ve svých řadách, a ve spojitosti se ujali ocenění nejlepších účastníků Sportovních her.

 

Znavující horko úderem blesku prořízla z pódia bubenická show mladých talentů - skupina ORdrums. Musím vyjádřit své nadšení, jestli dříve jsem tyto rytmy nepovažovala za zajímavé, tak po tomto zážitku už na ně nedám dopustit škaredého slova. V Šedivském lomu, to prostě žilo! Lidé povídali o zážitcích, odpočívali a atmosféru nám provonívaly na roštech pečící se masa, které bylo i z těchto důvodů nutné ochutnat :-) 

Po načerpání sil se mnozí pustili do radostného tance s rádiem Černá hora, které udělalo z lomu obří diskotéku. Přes davy lidí tak nebylo vidět co se u některých stánků děje, proto upozorňovaly na lahodný vychlazený mok i dopravní značky (na střeše).

Nakonec se i s kapkami večerního deště tento den velmi dobře vydařil. Děkujeme za pozvání a firmám OEZ a Siemens přejeme mnoho sil na společné cestě k úspěchu.

Další fotografie co se do článku již nevešly si můžete prohlédnout v této fotogalerii.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OEZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Jaká je správná vzdálenost elektrických zařízení od hromosvodu? Jak ji vypočítáme? Seznamte se s krátkým návodem jak správně navrhnout a aplikovat ochranu před bleskem ....
Proudové chrániče prakticky (archivní premiéra). Sledujte, nebo si jen poslechněte premiéru archivního záznamu přednášky Jana Krejčího z posledních Odborných seminářů OEZ 2019, kdy jsme se měli možnost setkávat osobně. Co v této dobře připravené přednášce zaznělo? Jaké typy proudových chráničů používáme? Jak souvisí nasazení proudových chráničů s ČSN, které vstoupily v platnost v roce 2018. Popis a důvody nasazení více chráničů v rodinném domě a dozvíme se také o ...
Trvalý růst požadavků na spolehlivost elektrických a elektronických zařízení zvyšuje neustále význam celkové ochrany budov před účinky bleskových proudů a ostatních přepětí transientního charakteru ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933