Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Katalog Nosné kabelové systémy 2015-16 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.05.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Katalog Nosné kabelové systémy 2015-16


KOPOS: Katalog Nosné kabelové systémy 2015-16
Pohybuje se vaše elektroinstalační činnost v oblasti administrativních budov nebo průmyslových aplikací? Řešíte ukládání vedení? Potřebujete plné, drátěné nebo třeba nerezové žlaby? Řešíte víceúrovňové kabelové prostory nebo rozvody posledních metrů prostřednictvím podlažních systémů? Tradiční český výrobce elektroinstalačních materiálů před několika dny vydal nový technický katalog s označením KNS, který se věnuje výše uvedenému sortimentu.
Miroslav Minařík, ze dne: 19.05.2015



Podívejme se na katalog tradičního českého výrobce elektroinstalačních materiálu Kopos Kolín, který je zaměřený na ukládání kabelových vedení. Již z názvu je cítit, že se zaměřuje především na průmyslovou a administrativní oblast.



Jak katalog vypadá
Styl Koposu Kolín v provedení katalogů je tradičně stejný. Také proč ne, pokud je technické provedení vyhovující, pak se mění pouze obsah. Pevný lepený hřbet drží pohromadě přes 180 stránek barevného křídového papíru.

Pro větší náhled klikněte!


Jak jsou informace podány
Jde o typický technický katalog bez edukativních textů. U detailů jednotlivých produktů nalezneme fotografii a okótovanou perokresbu, tabulku typů, rozměrů a dalších technických proměnných. Pod každou tabulkou jsou zpravidla  další související podrobnosti, které rozšiřují technickou představu o daném výrobku.

Pro větší náhled klikněte!

Co v katalogu objevíme

Kabelové žlaby Jupiter, Mars, nerezové kabelové žlaby, drátěné kabelové žlaby, kabelové lávky, podlahové instalace a v zadní části katalogu technické podrobnosti.


Pro větší náhled klikněte!

Koho katalog oslovuje
Pokud vezmeme projektanta jako prvního na řadě, který se zajímá o technické možnosti těchto systémů, pak jako druzí budou OSVČ řemeslníci. Ti často potřebují řešit nečekané situace, improvizace je jim hodně blízká a znalost sortimentu je v takových případech cennou devizou.


Pro větší náhled klikněte!

Můj závěr
Kopos Kolín spadá mezi populární dodavatele a znalost jeho produktů patří k základním informacím zbožíznalství každého zkušeného praktika. Pokud pracujete (třeba i z části) v oblasti průmyslových nebo administrativních objektů, měl by vás tento sortiment oslovit také.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
kabelových úložných systémů KOPOS zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.