Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNIHA: Seznam ČSN platných k 1.1.2007 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.02.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNIHA: Seznam ČSN platných k 1.1.2007


KNIHA: Seznam ČSN platných k 1.1.2007
Pokud je vaší potřebou papírové vydání přehledu ČSN, pak je zde tip. Elektrotechnický cech plzeňského regionu vydává každoroční přehled platných norem u oblasti elektrotechniky a energetiky.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.02.2007

Seznam technických norem v oblasti elektrotechniky jsou platné k 1.1.2007. Rada cechu a editor očekávají připomínky uživatelů k provedení této příručky. Vyjádření, které normy, (nebo skupiny norem) by bylo vhodné zařadit, případně vypustit.

Podle získaných zkušeností a zájmu, (lépe řečeno nezájmu) členů cechu nebude ani v průběhu roku 2007 vydáván ve čtvrtletním intervalu přehled nově vydaných, změněných a zrušených technických norem v oblasti elektrotechniky, (případní zájemci mohou po přihlášením editora, takový přehled získat v měsíčním intervalu jako bezúplatnou službu Elektrotechnického cechu plzeňského regionu na Internetu).


Klik pro detail!

Pro majitele této knihy.....
Součástí této příručky je i možnost využívat pravidelné měsíčně vydávané přehledy Elektrotechnickým cechem plzeňského regionu o nově vyhlášených normách a jejich změnách, opravách, či zrušení.
K tomu, aby jste tyto přehledy mohly získat, (jsou k dispozici pouze a jen ve formě e-mailové zprávy) je nutné se jednotlivě přihlásit na adrese jan.bukovsky@telecom.cz. Přehledy Vám potom budou pravidelně zasílány na Vaši e-mailovou adresu.

Publikace stojí 420,-Kč (poštovné a balné celkem 460,-Kč), pokud si ji přejete nechat zaslat, použijte níže uvedený formulář!

Platí se fakturou po obdržení. Součástí tohoto SEZNAMu je pravidelné měsíční zasílání souboru o nově vydaných normách, jejich změnách, opravách a zrušení. Soubory jsou zasílány na e-mail zájemce v .pdf formátu.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTROTECHNICKÝ CECH PLZEŇSKÉHO REGIONU - Vejprnická ul. č. 56, Plzeň - 377 221 339 - horsky.a@seznam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.