Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

KNIHA: Seznam ČSN platných k 1.1.2007


Document Actions
KNIHA: Seznam ČSN platných k 1.1.2007
Pokud je vaší potřebou papírové vydání přehledu ČSN, pak je zde tip. Elektrotechnický cech plzeňského regionu vydává každoroční přehled platných norem u oblasti elektrotechniky a energetiky.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.02.2007
reklama

Seznam technických norem v oblasti elektrotechniky jsou platné k 1.1.2007. Rada cechu a editor očekávají připomínky uživatelů k provedení této příručky. Vyjádření, které normy, (nebo skupiny norem) by bylo vhodné zařadit, případně vypustit.

Podle získaných zkušeností a zájmu, (lépe řečeno nezájmu) členů cechu nebude ani v průběhu roku 2007 vydáván ve čtvrtletním intervalu přehled nově vydaných, změněných a zrušených technických norem v oblasti elektrotechniky, (případní zájemci mohou po přihlášením editora, takový přehled získat v měsíčním intervalu jako bezúplatnou službu Elektrotechnického cechu plzeňského regionu na Internetu).


Klik pro detail!

Pro majitele této knihy.....
Součástí této příručky je i možnost využívat pravidelné měsíčně vydávané přehledy Elektrotechnickým cechem plzeňského regionu o nově vyhlášených normách a jejich změnách, opravách, či zrušení.
K tomu, aby jste tyto přehledy mohly získat, (jsou k dispozici pouze a jen ve formě e-mailové zprávy) je nutné se jednotlivě přihlásit na adrese jan.bukovsky@telecom.cz. Přehledy Vám potom budou pravidelně zasílány na Vaši e-mailovou adresu.

Publikace stojí 420,-Kč (poštovné a balné celkem 460,-Kč), pokud si ji přejete nechat zaslat, použijte níže uvedený formulář!

Platí se fakturou po obdržení. Součástí tohoto SEZNAMu je pravidelné měsíční zasílání souboru o nově vydaných normách, jejich změnách, opravách a zrušení. Soubory jsou zasílány na e-mail zájemce v .pdf formátu.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTROTECHNICKÝ CECH PLZEŇSKÉHO REGIONU
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Těsně před konáním AMPERu 2011 jsme se s kamerou zastavili pozdravit zakladatele a členy Žďárského elektrotechnického cechu. Toto slavnostní setkání se uskutečnilo na ranči dvou elektrotechniků Jana Štefáčka a Luboše Pajla v Hamrech u Žďáru. Průvodní slovo měl samozřejmě cechmistr Jaroslav Miklík, který poukázal na osobnosti a pamětníky, kteří nám k tomuto výročí řekli několik slov na kameru. Více sledujte v tomto videoklipu ...
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933